2777
2789
عنوان

همین الان موجودی کارتت چقدره

| مشاهده متن کامل بحث + 965 بازدید | 102 پست
عزیز دلم این وضعیت تو فراگیر هست ما هم مثل خودت هستیم تنها فرق ما اینه که کارت داریم ولی موجودی ندار ...

من که تو اطرافیان میبینم حداقل ماهی یک بار لباس میگیرن با اینکه تو روستا زندگی میکنیم ولی من دوساله لباس نگرفتم

لایک نکنننن نکتنننن ❌❌❌❌❌❌❌❌ولی منم یروزی میام تو نینی سایت و از موفقیتام تاپیک میزنم🥹💞🫂میشه یه صلوات مهمونم کنی بانو؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همسن تو بودم اصلا کارت نداشتم عزیزم😅😅

خب منم گفتم ندارم گلم

لایک نکنننن نکتنننن ❌❌❌❌❌❌❌❌ولی منم یروزی میام تو نینی سایت و از موفقیتام تاپیک میزنم🥹💞🫂میشه یه صلوات مهمونم کنی بانو؟

پول نقد خیلی کم نگر میدارم، نقدم باشه تو صندوق.د.ثتاپیکام!

تو صندوق د.ث یعنی چی

۱۵ 😶🙄

من ۱۵ بودم گوشیم نداشتم 

درسته شرایط،فرق کرده ولی همیشه اینجوری نمیمونی که

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

والا ما هم مدرسه ای بودیم پول تو جیبی نداشتیم

اگه تاپیکامو بخونی منظورم و متوجه میشی من الان دو سه ساله لباس نخریدم

من که تو اطرافیان میبینم حداقل ماهی یک بار لباس میگیرن با اینکه تو روستا زندگی میکنیم ولی من دوساله ...

بستگی به درامدتون داره ،شغل و در امد بابا چقده ؟

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود