2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کدوم سرمشو زدی؟کافئین دور چشم؟ من تا حالا دور چشمو نزدم ولی بقیه سرماش خوب بوده

کافئینش

خواهر هرچی ازش زدم بدرد نخور بود

اوردینری فقط تبلیغاته متاسفانه

کافئینش بدترینش بود برام چون واقعا دور چشمم خشک بد جور شد و قرمز دو سه هفته طول کشید تا بهتر بشه

هیالورونیک زدم بی اثر

پیلینگش بی اثر 

تونر گلایکولیک بی اثر

تقویت مژه بی اثر

دروغ چرا پول داده بودم جاشون تا اخرشون زدم اکثرشونو ولی خب خیلی پوستم اسیب دید 😅

در پی خوشبختی🤍🌿

کافئینشخواهر هرچی ازش زدم بدرد نخور بوداوردینری فقط تبلیغاته متاسفانهکافئینش بدترینش بود برام چون وا ...

ببین عزیزم من کافئینشو تا حالا امتحان نکردم شاید راست بگی. ولی بقیه سرمایی که گفتی رو زدم بی تاثیر نیست. آره تاثیرش کمه، استفاده مداوم هر روز میخواد، رو پوست خیلی داغونم اثری نداره ولی واسه maintenance پوست عادی خوبه

اگه سرمای خیلی قوی و خوب میخوای از نیتروژنا بگیر. فقط معمولا قیمتش بالاتره و سخت تر پیدا میشه

ببین عزیزم من کافئینشو تا حالا امتحان نکردم شاید راست بگی. ولی بقیه سرمایی که گفتی رو زدم بی تاثیر ن ...

میدونی من متاسفانه انگار این چیزا اصلا بهم نمیسازن یعنی هیچ برندی 

بخدا الان ساده ترین روتین رو با ارزون ترین چیزا دارم انقدر پوستم خوب شده نسبت به اون زمان

در پی خوشبختی🤍🌿