2777
2789

واقعا این چه زندگیه من دارم. یه ابجی  ۵ سالشه ۲۴  ساعت جیغ میکشه.

وسیله هاپاره میکنه دست میزنه. اگه من ناراحت بشم. دعوا هم نمیکنم ها فقط ناراحت بشم یا اعصابمخورد بشه.  

شوهر گیرت نمیاد فلان میشه بهمان میشه.

بخدا قبلش ابجی دیگم بود پسندازی که تو قلک داشتم رو میدوزدید من  کتک میخوردم 

روزا سرکار شلوغه 

خونه ابجی کوچک ترم جیغ میزنه 

شبا خواهر وسطیم از خواب بیدارم میکنه میترسه 

تورو خدا دعا کنید برم زیر خاک   ارامش پیدا کنم 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.

پولات رو جمع کن مستقل شو
😑😑 هیچ راه دیگه ای نداره

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۲۶ سالم شد. اقا دیگه مشخص شده من عصبی هستم شوهرم نمیخوام.  دیگه نمی خوام. 

من ارامش ندارم  صبرم تحملم همه تمام شده 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.

چند سالته؟ دوست ذاشتی تک فرزند بودی؟

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

میفهمم تا ع ی موضوعی ناراحت میشم هزار انگ ب آدم میزنن انگار حق ناراحت شدن نداری وگرنه سگی پت...یاره ...

نمیخوام دیگه منو بگیرن عزیزم. میخوام بمیرم 

همیشه سر نماز دعا میکردم ازدواج خوبی کنم 

ولی داقعا نتجیه نداد

به حق حضرت زهرا بمیرم. ارامش ندارم دیگه.

۲۶سالته بعدش خواهرت ۵سالشه؟؟؟

بله.

اختلاف سنی زیاده 

خودم ۲۶ 

ابجی بعدیم  ۱۳ 

اون یکی تازه ۵  سالش شده 

پولات رو جمع کن مستقل شو😑😑 هیچ راه دیگه ای نداره

فعلا نمیتونم. اصلا نمیشه 

تازه ماشین گرفتم.

زن شوهرا تا لحظه اخر لنگاشو هوا

حالا توهین هم قشنگ نیست. 

همین دقیقه خودش عصبیه از دستش.