2777
2789

شهید تورجی زاده تو اصفهان خیلیا میشناسنش 

خیلیا هم نمیدونن آصلا نمیشناسن حالا این مهم نیست کی میشناسه کی نه 

مهم اینه که به شهید ازدواج معروف شده اسم ازدواج میاد میگن تورجی زاده 

حالا هرکسی به هر نیتی بره سرمزارش دیگه میگن این شوهر میخواد 

زن و شوهره اومدن رد بشن زنه به شوهرش گفت این همون تورجی زاده س که شوهر میده؟باهم زدن زیر خنده

یکبار دیگه یه مادر و دختر بچه بودن اونجا دختره میگفت مامان اینجا شوهر میدن؟😂😂

بابا این حرفا رو میزنن آدم روش نمیشه بره سرمزار شهید 

مگه همه دنبال شوهرن 

این همه پیرزن پیرمرد سر شهید میاد کسی نگاه خاصی نداره

همینکه یه جوون مثل من میره همه یجوری باتعجب غمگین نگاه میکنند انگار چخبره😂😂😂

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

دفتر ازدواج😂

اگه سوالی درمورد یادگیری زبان داشتید جواب میدم🤍       به عنوان کسی که به ۶ زبان صحبت میکنه به نظرم قشنگ‌ترین زبان دنیا مهربونیه:)🫶🏽 دخترای خوشگلم من مترجمم دوتا شرکت بین المللی هستم و معلم زبان نیستم و تجربه‌ای از تدریس ندارم فقط تجربیات شخصی خودم رو به اشتراک میزارم💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیدم تورجی زاده تو بهشت زهرا تهران بود وصیت کرده هرکی دنبال مشاوره میگرده بیاد سر مزارم قول میدم ...

شهید تورجی زاده گلزار شهدای اصفهانه نه تهران

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
حداقل ۵۰۰ سال از دنیا عقبیم

منظورت چیه؟

یه حلقه بکن دستت برو سر مزارش مطمئن بشن تو شوهر داری 😃رخدا رحمتش کنه رفتی اونجا یاد منم باش پسرم جوانه و دلم میخواد یه عروس مهربون و خداشنلس همسر پسرم بشه لطفا برای محمد امینمم دعا کن ممنونت میشم ولی دهن مردم بسته نمیشه  نگران حرف مردم نباش به زتدگیت ادامه بده

از طرف منم یه دور برو ممنون😂

الان بخندیم؟😐