2777
2789
عنوان

روم نمیشه برم سر مزار شهید مردم چرا اینجورین 😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 981 بازدید | 53 پست
نه واسه حاجتا مختلف میرن اما نگاه مردم به جوونا جور دیگه س

بیخود کردن نگاهشون به جوونا جور دیگه اس... ازدواج که بد نیست حالا شوهر بخوان یا همسربخوان... شماهم یجوری حرف نزنید انگار ازدواج گناهه که حتی برا دعا کردن براش هم ادم باید خجالت بکشه!!!!!!!!

اسی احتمالا زیاد ب نگاه مردم توجه میکنی اگر ن آدم اگر روی کاری تمرکز کنه ب دور و برش توجه نمیکنه

شما ک برای تغییر یا جذب نگاه دیگران نمیری

بعد اینا رو مینویسید باعث بحث های الکی و تفرقه میشید

ی موقه برو ک کسی نباشه خب اگه ناراحتی

ماشالله ی س ی از خانومای مثلا مذهبی هم ک احترام اون شهیدم نگه نمیدارن ی جواب میدن ک خود اون شهیدم ناراحت میکنن

آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی بهم خورد یه مدت اشنا شدن اخلاق خانم مورد پسند نشد دروغ های زیادی گفت که پسرم ترسید

زن مطلقه بدرد پسر مجرد نمیخوره انقدر اسون نزار پسرت با هر کی شریک زندگی بشه

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

زن مطلقه بدرد پسر مجرد نمیخوره انقدر اسون نزار پسرت با هر کی شریک زندگی بشه

ممنونم از راهنمایت والا اومدم روشنفکر بازی در بیاریم فهمیدیم اشتباه کردیم متوجه رابطه های دیگه اش شدیم  چندین مورد هم دروغ های دیگه میونه اشون بهم خورد البته خدا رو شکر