2777
2789
عنوان

من از یه چیز ناراحت میشم تو نامزدی

292 بازدید | 52 پست

هر کسی نامزد میکنه کلی جشن اینا داره بعد برا من هیچی نگرفتن تازه جشن عقدمم با عروسیمه دو ساعت قبلشه 

عیدی بهم النگو دادن لباس همسرم گرفت

عید  غدیر فقط لباس

خونمون دارن بازسازی میکنن کابینت اینا کف و سقف همه باز سازی دیگه هیچ جشنی نه از سمت خودم نه اونا 

برام تازگیا سرویس گرفتن ۲۰ گرم 

ولی یاد اون جشنا میوفتم که هیچی نداشتم خیلی دلم میگیره

جهان گسترده میشوده به اندازه رویای تو🌈

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو دعا کن که عروسی رو میگیره الان پسرا در میرن از خرج عروسی

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

جشن عروسیتو سنگ تموم بذار. من هانواده ام خیلی اصرار به جسن عقد داشتن من خودم نخپاستم. درگیر تجملات ن ...

مقلا بعضیا تعریف میکنن مثلا برا عروسا لباس وسیله میارن تزیین میکنن یجور دلم میخواد😔

تو چقدر خوبی ک خودت نخواستی چرا دلت نخواست

اتفاقا من خیلی از مراسم عروسی خوشم نمیاد  

همه اش ولخرجی الکی واسه فقط چند ساعت!!! 

حیف اون همه هزینه که صرف یه میکاپ که معمولا ناشیانه و سنگین و مسخره اس و صرف لباس و پذیرایی میشه!!! 

در صورتی که میشه همون هزینه رو اول زندگی خرج چیزهای ضروری کنی

برو دعا کن که عروسی رو میگیره الان پسرا در میرن از خرج عروسی

پس این همه میبینم عقد مفصل بله برون مفصل اونا چین پس

اره هزینه خب کن روی فیلم بردار و دی جی خوب چون تمام مراسم بستگی به این دوتا داره

دقیقا اره حالا ببینیم هزینه میکنن 

فرمالیته فکنم نگیرن