2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبحالتون من قبلا هم ۷ روزه بودم الان شش روزه که پریود شدم انگار روز اول خونریزیمه دیگه خسته شدم نم ...

دکتر برین بقایا رو چک کردین؟

..پیش خدا حوش بگذره پسر گلم مامان خیلی خیلی دوستت داره همیشه یادت بمونه..
او اولین پریودتون چند روز بود؟

قبل سقط 7روز بودم. ولی وقتی سقط کردم اولین بار پریودم 10 12 روز طول می‌کشید قطع میشد 2روز بعد لکه بینی میگرفتم. اونقدر دکتر و سونو رفتم تا معلوم شد جداره ی رحمم نازک شده و مدام ریزش میکنه. یادم نیست چه دارویی دهد که مصرف کردم تا خوب شدم. ولی حتما پیگیری کنید شاید عفونت باشه شایدم مثل من هورمونی باشه

بله ندارم بقایا اصلا برا ۱۶ م نوبت گرفتم بیام تهران دیگه شهرستان نمیرم واسه دکتر 

من دکتر خوبی دارم تهران هم هستن از طرفی ویزیت آنلاین داره میخوای بگو اسم دکتر بگم بهت

..پیش خدا حوش بگذره پسر گلم مامان خیلی خیلی دوستت داره همیشه یادت بمونه..