2777
2789
عنوان

من از یه چیز ناراحت میشم تو نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 52 پست
مقلا بعضیا تعریف میکنن مثلا برا عروسا لباس وسیله میارن تزیین میکنن یجور دلم میخواد😔تو چقدر خوبی ک خ ...

ببخشید این دو حالت داره یا خسیس هستن یا بی سلیقه 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مقلا بعضیا تعریف میکنن مثلا برا عروسا لباس وسیله میارن تزیین میکنن یجور دلم میخواد😔تو چقدر خوبی ک خ ...

اوه بابا اونا همش هزینه بیخود و اضافیه. که چی بشه؟ 

من دختر ساده زیستی نیستما اتفاقا وسایل و لباسای گرون میگیرم اما از این قضیه اصلا خوشم نمیومد، فامیلامون زیاد پایه نیستن خودم هم از اینکه میزبان اینحور جشن ها بشم به شدت استرس میگیرم کلا همه چیز خودمونی و ساده رو‌بیشتر میپسندم

اوه بابا اونا همش هزینه بیخود و اضافیه. که چی بشه؟ من دختر ساده زیستی نیستما اتفاقا وسایل و لباسای گ ...

دقیقا فامیلای ما هم پایه این جشنا نیستن فامیلای خیلی مزخرفی دارم ولی خب دلم میخواد😂

جهان گسترده میشوده به اندازه رویای تو🌈
همین که عروسی میگیرن کلاهتو بنداز هواخودتو با کسی مقایسه نکن خوشبخت شی الهیحداقل مثل من نیستی نتونست ...

چند سالته عزیزم

منم سنم کم نیستا ۲۷ سالمه

ما رسممون اینه جشن عقد پا عروسه. بابام خیلی اصرار داشت بگیریم من نخواستم به بابام گفتم اون هزینه رو بذار رو جهازم جهاز بهتر بگیر برام اصلا هم پشیمون نیستم

خب معمولا حمایت مساوی با دخالت طبیعی چون خرج اونا میدن خود همسرت نمی‌ده خیلی نشه جشن باب میلت

میدونم  

الان برای دوستم هم خدنواده پسره خرج میکنه همرو گرفتن

ولی روز عروسی مهمونای اینو شام ندادن

پس این همه میبینم عقد مفصل بله برون مفصل اونا چین پس

بعضی ها رو دیدم عقد رو مفصل میگیرن ولی به خاطر همین خرشون از پل میگذره عروسی رو می پیچونن 

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

منم جشن نمیگیرم عروسیو میریم سرخونه زندگیمون فقد لباس عروس میپوشم چندتا کلیپ و عکس میگیرم

امیدوارم همه ی عاشقا خوشبخت‌ترین بشن واسه ماهم دعا کنید ک بدون مشکل بریم سرخونه زندگیمون🙏❤️

ما رسممون اینه جشن عقد پا عروسه. بابام خیلی اصرار داشت بگیریم من نخواستم به بابام گفتم اون هزینه رو ...

حالا جهاز گرفتی؟

نامزدی شما؟

منم جهاز خوب گرفتم 

نه ما جشن عقد با پسره