2777
2789
عنوان

آقایون بیان جواب بدن

98 بازدید | 20 پست

شما به ارث میلیاردی که به همسر تون برسه چشمداشت دارین ؟

مثال قسمتیش بده شما یا شریک شه و...؟؟؟

درضمن خونه ماشین خودتونم کلا بنام خودتون هست

نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️

انتظار دارم تزریق کنه به زندگی با کسب و کار دو نفری راه بندازیم باهاش

کسایی که طرز فکرشون تو دوره ی شترا گیر کرده ریپلای نزنن چون اون موقع گوشی نبوده اگه میخوای چیزی بگی سوار شترت شو بیا بهم بگو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انتظار دارم تزریق کنه به زندگی با کسب و کار دو نفری راه بندازیم باهاش

لون وقت  خودتون چی راضی هستین خونه خودتون یا ارث پدرتون رو بزنین بنام خانمتون؟؟؟

لون وقت خودتون چی راضی هستین خونه خودتون یا ارث پدرتون رو بزنین بنام خانمتون؟؟؟

اگه قرار باشه با یکی ازدواج کنم که سر پول دعوا کنم پس یعنی اون کیس مناسب نیست. با یکی ازدواج میکنم که مال من و اون نداشته باشه

کسایی که طرز فکرشون تو دوره ی شترا گیر کرده ریپلای نزنن چون اون موقع گوشی نبوده اگه میخوای چیزی بگی سوار شترت شو بیا بهم بگو

از این زاویه بهش نگاه کن اگه این ارث میلیاردی به همسرت می‌رسید خودت چه توقعی داشتی ؟

هیچی ارث هرکس برای خودش هست 

ولی چیزایی که وظیفه بود انجام نداده بود مثل خونه  شغل و..خب طبیعیه بار ارث انجام بده ولی غیر اون هیچی 

نگه داره آینده بچه ها

اگه قرار باشه با یکی ازدواج کنم که سر پول دعوا کنم پس یعنی اون کیس مناسب نیست. با یکی ازدواج میکنم ک ...

همون طور که  اموال شما بنام خودتون هست طبیعی هست اموال همسرتون م بنام خودش باشه 

شما انتظار دارین اموال شما بنام شما باشه و هیچی با همسر شریک نشین بعد ایشون بیاد بگه مال من و تو نداریم؟!!

متل شما برای شما مال همسر  شریکی؟!!!!!!بد نگذره؟!!

همون طور که اموال شما بنام خودتون هست طبیعی هست اموال همسرتون م بنام خودش باشه شما انتظار دارین امو ...

من اصلا زن ندارم ولی اگه یه روزی ازدواج کنم جفتمون همه چی و میریزیم وسط

اسی این جا مجازی هر کی یه نظر میده ، اگه تو موقعیت الان شما بود یه قرون از اون پول رو به طرف مقابلش نمیداد حال چه میخواد آقا باشه چه خانم ، ریسک نکن جو بگیر پول رو به کسی بدی بعد پشیمونی فایده نداره

اسی این جا مجازی هر کی یه نظر میده ، اگه تو موقعیت الان شما بود یه قرون از اون پول رو به طرف مقابلش ...

مرد راضی نیست یه دونگ مالش بزنه زنش بعد میگه زن باهم شریک شه و نباید مال من و تو داشته باشیم 😐😐

مرد راضی نیست یه دونگ مالش بزنه زنش بعد میگه زن باهم شریک شه و نباید مال من و تو داشته باشیم 😐😐

باور نکن ، خام حرف های بقیه نشو ، یه مرد بهم نشون بده به خانمش اعتماد کنه خونه بزنه به اسمش یا کارت بانکی شو بده فقط برای خرید و.... .

من باشم هیچ جوره پول به شوهر نمیدم حتی فرشته باشه 

باور نکن ، خام حرف های بقیه نشو ، یه مرد بهم نشون بده به خانمش اعتماد کنه خونه بزنه به اسمش یا کارت ...

کامنت اون آقا چندتا بالاترو دیدی؟؟؟!!!!!!