2777
2789
عنوان

زنداداشم هر روز میره خونه مادرش

383 بازدید | 37 پست

برادرم امروز با من درد و دل میکرد ،میگفت صبح ۷ که میره سرکار زنش بدو بدو میره خونه باباش ،ساعت ۶ عصر میاد هول هولکی یه شام من دراوردی میپزه میزاره جلوش ،میگه بجای زنش از خانواده زنش خجالت میکشه

میگه ۶ ساله روالش اینه ، میگه برو سرکار میگه عاشق خانه داریه بهش میگه برو ورزش ۳۰ کیلو چاق شدی توجه نمیکنه برو کلاسی سرتو گرم کن توجه نمیکنه، میگه تو این ۶ سال یه بار قرمه سبزی نپخته چون اصلا خونه نیست

به من گفت بهش گوشزد کنم گفتم من بگم زنت شر میکنه مشکلتونه خودتون حل کنین

بنظرتون کار زن داداشم اشتباهه؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره و کار برادرت اشتباهتره، چرا باید همچین شرایطی رو قبول کنه، باهاش اتمام حجت کنه چخبره هر روز هر روز خودش خسته نمیشه واقعا

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

الان یعنی نمیدونی کی داره راه رو اشتباه میره 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

صد درصد باید خودشون حل کنند به هیچ عنوان وارد نشو

چرا حوصلش سر می‌ره خونه خودش

خیلی بدم میاد از این سبک دخترا

کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport