2777
2789
عنوان

خیانت در زندگی قبلی همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 912 بازدید | 88 پست
اخه من خودم ادم پاکی بود و همیشه میخواستم همسرم خیلی برای تم خودش حرمت قایل میشده

میدونم منم جسارت نکردم خدمتتون 

واقعاً اگر الان مشکلی نداره شما هم کوتاه بیا و زندگیتو بکن 

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اقا هستي

والا اين خانم ك توصيف شده نقطه چين هست حالا مثلا بهترش تنوع طلب و من فكر نكنم بتونه متعهد باشه چون در ازدواج قبلي هم تعهد نداشته

با شما هم نوي دوراني ك اشنا شدين تا قبل عقد رابطه .. داشته ؟ 

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

رفتیم مشاوره گفت پشیمونه گفت مشکل خاصی نداره تو هم یا ببخش یا جدا شو اینجوری ادامه نده گفت بعصیا می ...

نمیتونی کنار بیای جدا شو، این که نشد زندگی همش به گذشته فکر کنی و ازش سرد بشی

هر کی گفت گذشته طرف به خودش مربوطه چرت گفته برادر اینا روانشناسی زرد هست 

اونم خانمی که  عقد کردی رسما یه هرزه هست و لاغیر

یکی از اون ارتباطات کافی بود تا بگیم ذهن و روحش کثیف و هرزه هست و پاک شدنی نیست این تو وجودشه احتمالا سر همین هرزگی شوهر اول طلاقش داده 

سریعتر طلاقش بده بره 

شما اگر زن هم بودی و شوهر دومت تمچین آدمی بود بایستی طلاق میگرفتی الان که قانون و همه چی و حتی حرف مردم هم براتون موردی نداره چون آقایی و دستت بازه 

نگران نباش و سریعا به طلاق اقدام کن 

نیاید بگید ممکنه پشیمون باشه و توبه کنه که توبه ماله آدم‌های زمان قدیم بود نه گرگهای  الان 

نه سنتی معرف، سه چهار ماه

نمیخوام ناراحتت کنم ولی متاسفانه این خانوم به احتمال ۹۹ درصد نمیتونه متعهد بمونه

خدایا توبه و خیییییلی وضعش خرابه هر کی ازسر راه اومده یه حالی بهش دادع

بیشتر راجب ادامه زندگیت با این فکر کن

خیلی ناراحت شدم 

یک عدد دختر زبروزرنگم

الان این همه تجسسو مچگیری بدردتون هم میخوره، دو راه داری یا ببخشیش و.... یا طلاق

بخشش برای یه هرزه وجود نداره 

طلاق فقط راهکار این آقاست اگر خودش مرد پاکی هست 

چیزی که زیاده زن نجیب و پاک 

هر کی گفت گذشته طرف به خودش مربوطه چرت گفته برادر اینا روانشناسی زرد هست اونم خانمی که عقد کردی رسم ...

وای باورم نمیشه ی زن با این همههه ادم بوده😐توبه هم بکنه چیزی درست نمیشع

مرد سالم رو زمین نزاشته🤣

یک عدد دختر زبروزرنگم