2777
2789

شوهرم درونگرا هست. اما من برونگرا هستم. وقتی زیاد حرف بزنم و بگم و بخندم و بوس و بغلش کنم و محبت و توجه کنم و زنگ بزنم انگار اصلا وجود ندارم اهمیت نمیده محل نمیده جدی نمیگیره حرفمو گوش نمیده. امااااا تا میام ساکت میشم لال میشم حرف نمیزنم نمیخندم بوس. و بغل و محبت و توجه رو حذف میکنم میاد به پام میفته التماس میکنه قلقلکم میده میخندونه. هر چی بخوام میخره انجام میده همههه کار میکنه بوس و بغل و محبتاش شروع میشه و من دوباره نرم میشم و دوباره پر حرف و خنده و رو و چسب و اون دوباره فراری و دور میشه و اهمیت نمیده. 

چکار کنم خسته شدم. 

لطفا بگید باید چکار کنم که با محبت و توجهش نرم نشم و مغرور و ساکت بمونم

گاهی خدا آنقدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بار ها بگویی خدای من...       

سلام عزیزم منم سبک شما هستم و همسرم درون گرا وقتایی که از سر کار میاد آنقدر دلتنگ هستم که دوسدارم فقط بشینم حرف بزنم و قربونت صدقه برم تازه انقد پیشش می‌شینم همه کارام میمونه،ولی به این نتیجه رسیدم حد تعادل رعایت کنم و خودمو مشغول کارای خونه نشون بدم هر زمان خودش اومد سمتم و اون سریع میاد و کلی باهم حرف می‌زنیم می‌خندیم و خوشمیگذره کلا برا مرداد باید یکم دست نیافتنی بود😍🙊

سلام عزیزم منم سبک شما هستم و همسرم درون گرا وقتایی که از سر کار میاد آنقدر دلتنگ هستم که دوسدارم فق ...

مرسی عزیزم بله درسته اینکارارو میکنم سرد رفتار میکنم اما تا میاد سمتم دوباره نرم میشم و مثل قبل میشم 

گاهی خدا آنقدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بار ها بگویی خدای من...       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.