من بچه بزرگشم دخترمم نوه بزرگ ۶سالشه اما هم با بچم هم من خیلی بدرفتاره میرم غذاشو میپزم خونشو میسابم تمیز میکنم اما دنبال بهونس سر بچم داد بزنه وای اینجوری کرد وای اونکارو کرد ب بچه میگه برو بجهنم خاک ت سرت یا با من بدرفتاره هرکاری تونسم براش کردم پول قرض دادم گرفتو نداد گفتم باشه بیخیال بااینکه وضع مالی ما خوب نیس هرچی بخورم میبرم کاراشو میکنم اما انگار ن انگار ن خودش ن خاهر برادرام بهم احترام ارزش نمیدن هرکاری از دسم برامده براشون کردم دل نگرون و دلسوزشونم .جاییم جز خونه خانوادم نداریم بریم اونا هم احترام نمیزارن بهمون
اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب
اتفاقا چون زیادی توی دست و پا چرخ زدی ارزش نداری پیششون
برو سال تا سال سراغشون نیا، یا عزیز میشی یا فراموش
به نظرم فراموش بشی بازم بهتره حداقل غرورت سرجاشه
بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند.
به نظرم نرو جایی که بخوان عزت نفس خودت ودخترو خورد کنن ارزش نداره بری خودت وبکش بالا برو کلاس خیاطی قالی بافی خرچی که یه منبع درآمد داشته باشی اونوقت ببین چه جور باعزت میشی.
حالا یه کم به مادر پیرت کمک کردی، که وظیفه ات هم بوده، دیگه آه و ناله و تاپیک زدن نداره، لابد منتظری به جاش بهت احترام بذاره!!! در ضمن شاید اعصاب سر و صدای بچه کوچیک رو نداره، اگه واقعا واسه کمک میری اونجا بچه پرسروصدا نبر با خودت