2777
2789

من بچه بزرگشم دخترمم نوه بزرگ ۶سالشه اما هم با بچم هم من خیلی بدرفتاره میرم غذاشو میپزم خونشو میسابم تمیز میکنم اما دنبال بهونس سر بچم داد بزنه وای اینجوری کرد وای اونکارو کرد ب بچه میگه برو بجهنم خاک ت سرت یا با من بدرفتاره هرکاری تونسم براش کردم پول قرض دادم گرفتو نداد گفتم باشه بیخیال بااینکه وضع مالی ما خوب نیس هرچی بخورم میبرم کاراشو میکنم اما انگار ن انگار ن خودش ن خاهر برادرام بهم احترام ارزش نمیدن هرکاری از دسم برامده براشون کردم دل نگرون و دلسوزشونم .جاییم جز خونه خانوادم نداریم بریم اونا هم احترام نمیزارن بهمون

ما هم ۹۹ درصد اوقات هفت روز هفته خونه خودمون هستیم جایی نمیریم مهمونی

وقتی مامانت با بچه ات اینحوری رفتار میکنه، چرا میری خونشون حمالی؟

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

چر فکرمیکنی چون خدمات دادی باید بخوانت؟ 

اتفاقا چون زیادی توی دست و پا چرخ زدی ارزش نداری پیششون

برو سال تا سال سراغشون نیا، یا عزیز میشی یا فراموش 

به نظرم فراموش بشی بازم بهتره حداقل غرورت سرجاشه

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم رفت و آمد زیاد آدم و بی ارزش میکنه .سعی کن زیاد تو دسترس نباشی .منم الان خونه مادرم دوماه یکبار میرم خونه مادرشوهرم دوهفته یکبار در حد یکساعت .چون زیاد که میرفیتم احترام نمیذاشتند 

عزیزم رفت و آمد زیاد آدم و بی ارزش میکنه .سعی کن زیاد تو دسترس نباشی .منم الان خونه مادرم دوماه یکبا ...

بچهات حوصلشون سر نمیره همش ت خونه ایم ما ماشین نداریم جایی بریم خانواده شوهرمم شهر دیگن رفت امد نداریم جز سالی یبار

حالا یه کم به مادر پیرت کمک کردی، که وظیفه ات هم بوده،  دیگه آه و ناله و تاپیک زدن نداره، لابد منتظری به جاش بهت احترام بذاره!!! در ضمن شاید اعصاب سر و صدای بچه کوچیک رو نداره، اگه واقعا واسه کمک میری اونجا بچه پرسروصدا نبر با خودت

نکن عزیزم هر کسی رو هر جور عادت بدی همون‌جوری توقع داره آدم جایی میره به در باز نمیره به روی باز میره 

خیلی عذر میخوام کارگرشون که نیستی خودتو موظف میکنی بری آخر هفته با شوهر و بچت برین بیرون شهر کیف کنین برگردین خونه مگه حتما باید خونه کسی برین 

من دوبار خونه مامانبزرگم رفتم به شوخی خنده بهم توهین کرد خدا شاهده سه ماه پا خونش نزاشتم تلفنم بهش نزدم 

حسبی الله و نعم الوکیل ❤️                                         آقایون درخواست دوستی ندهند با تشکر 🙏