من بچه بزرگشم دخترمم نوه بزرگ ۶سالشه اما هم با بچم هم من خیلی بدرفتاره میرم غذاشو میپزم خونشو میسابم تمیز میکنم اما دنبال بهونس سر بچم داد بزنه وای اینجوری کرد وای اونکارو کرد ب بچه میگه برو بجهنم خاک ت سرت یا با من بدرفتاره هرکاری تونسم براش کردم پول قرض دادم گرفتو نداد گفتم باشه بیخیال بااینکه وضع مالی ما خوب نیس هرچی بخورم میبرم کاراشو میکنم اما انگار ن انگار ن خودش ن خاهر برادرام بهم احترام ارزش نمیدن هرکاری از دسم برامده براشون کردم دل نگرون و دلسوزشونم .جاییم جز خونه خانوادم نداریم بریم اونا هم احترام نمیزارن بهمون
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بچهات حوصلشون سر نمیره همش ت خونه ایم ما ماشین نداریم جایی بریم خانواده شوهرمم شهر دیگن رفت امد ندار ...
بچه هام مدرسه ای هستند خودمم هم پیاده روی میرم .پارک ورزش میرم با دوستام .خودم و سرگرم کردم .چون مادرم وقتی میرفتیمخونشون بهمون محل نمیداد .مادرشوهرمم هم محل نمیداد ترجیح دادم دیگه نریم .