2777
2789

برا من شد 

چون رفتم پسره رو دعوا کردم بعد با مادر ش اومدن تو حیاط که من نبودم و فلانی بود جلو چشم دخترم 

البته بحث و اینا نبود فقط نمی‌خواستم کار با اینجا بکشه 

ای کاش صداش در نمیومد نگران دخترمم چیکار کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من متوجه نشدم چی گفتی؟ 

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر چیزی فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. 

من متوجه نشدم چی گفتی؟

پسره پست زد ب دخترم بعداً که فهمیدم رفتم گوشش پیچوندم بعدش رفت با مادرش اومد که من نبودم فلانی دست زد

دخترمم هم اینو شنید

الان خیلی پشیمونم کاش دعواش نمیکردم

خب دخترم حالا فکر می‌کنه خیلیا می‌دونن چون همسایه ستو اینکه میترسم خجالت بکشه

اونا باید خجالت بکشن نه شما محلتون رو اگه می تونید عوض کنید

نفسم می‌گیرد در هوایی که نفس های تو نیست هنوز دلتنگشم 💔

پسره پست زد ب دخترم بعداً که فهمیدم رفتم گوشش پیچوندم بعدش رفت با مادرش اومد که من نبودم فلانی دست ز ...

خوب کردی 

بفهمه، مگه دخترت مقصره ؟

اتفاقأ باید به دخترت یاد بدی اگه کسی بهش تعرض کرد ساکت نباشه و قرار نیست آبروی اون بره چون اون کار اشتباهی نکرده

همیشه یاد بدید به بچه هاتون اونیکه قربانیه مقصر نیست و اونی که اشتباه کرده باید آبروش بره. 

اصلا همچین حرفی پیش دخترت نزن ،همسایه هم بفهمه به درک. تو پشت دخترت باشی و بفهمن نقطه ضعف نداری هیچ غلطی نمیتونه کسی بکنه. 

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر چیزی فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. 

خوب کردی بفهمه، مگه دخترت مقصره ؟اتفاقأ باید به دخترت یاد بدی اگه کسی بهش تعرض کرد ساکت نباشه و قرار ...

ببین عزیزم شوهرم مثل تو میگه

ولی اینکه دخترم وقتی اونا رو میبینن خجالت میکشم نگرانم

ببین عزیزم شوهرم مثل تو میگهولی اینکه دخترم وقتی اونا رو میبینن خجالت میکشم نگرانم

اینکه دخترت خجالت میکشه نتیجه حرفای شماست عزیزم شما با دخترت صحبت کن ،بهش بفهمون که اشتباهی نکرده، یکی دوبار ببینتشون از یادش میره. 

بچه چیزی نمیدونه این مادرو پدر هستن که یادش میدن. تاثیر رفتارو حرفای شما همش مستقیم روی تربیت بچت تاثیر داره. اصلا مسئله مهمی نیست تو هم برای دخترت بزرگش نکن. بگو تو کار بدی نکردی که خجالت بکشی اگرم کسی بهت چیزی گفت به من بگو خودم پدرشونو در میارم. به دخترت اعتماد به نفس بده، به این فکر کن اگه بعدأ هم کسی خواست اذیتش کنه بتونه بگه و قائم نکنه. 

پسره پست زد ب دخترم بعداً که فهمیدم رفتم گوشش پیچوندم بعدش رفت با مادرش اومد که من نبودم فلانی دست ز ...

خوب کاری کردی اتفاقا الان دخترت میفهمه که مادرش پشتشه .واجازه نمیده هیج کجا ازش سواستفاده کنن.

منم بودم همین کارو میکردم بی شک