2777
2789
من برداشتم این بود هر روز میره سر کلاس میشینه

نه بابا 

ممنوعه این کار

ما هم داریم 

گروه زدن پول جمع میکنن 

میره برا کمک و تزیین و جشن و مراقبت از بچه ها در نبود معلم 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله زمان بچگی ما هم نبودالان فرق کرده الان مراسم و جشن میگیرن ب کمک خود مادرها تو خود کلاس زمان ما ب ...

شما درست نخوندی استارتر چی نوشتن.

گفتن یک نفر مدام توی کلاس هست!

مگه چقدر جشن و مراسم هست و ...

اینکار از نظر روانشناسی اشتباهه بقیه بچه ها حسادت میکنند و کاملا هم طبیعیه. من خودم با این موضوع برخورد کردم تذکر دادم و مدیر مدرسه دخترم ازم معذرت خواهی کرد و پذیرفت که اشتباهه.

بچه ها فرق کردن ولی معلم هم خودش باید بتونه کلاس را اداره کنه نیازی به کمک نیست. ( خودم مدرس دانشگاهم، دانشجوها هم فرق کردن بگم یکی بیاد کمکم)

میگید نمیگم خوبه یا بد ولی عملا دارید دفاع میکنید.

نوبتی باید مادرها برن مدرسه سی تا بچه روزی مادر یک نفرشون بیاد مدرسه؟!

عزیزم معلم کمک میخاد و کمک میکنه چرا برای هر چیزی جنجال درست کنیم اگه دلت بقیه میخاد ماهانه یا هفتگی ...

😳😳😳

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.