دختر من با ذوق میرفت سر کلاس و خیلی خوشحال بود یک هفته است گریه میکنه که مامانم را میخوام. کلی حرف زدیم و. ... معلوم شد که مامان یکی از بچه ها میاد پیش بچه اش میمونه و صدای دختر منم در آورده. دقیقا یک هفته است دارم فحش میدم و این وقت و اعصابی که از من تلف شد حق الناس باشه گردنشون.
شما موافق این موضوع هستید که یک مادر توی کلاس حضور داشته باشه؟
عزیزم معلم کمک میخاد و کمک میکنه
چرا برای هر چیزی جنجال درست کنیم
اگه دلت بقیه میخاد ماهانه یا هفتگی کنن برن سر کلاس اگه نمیتونن پس دیگه سکوت کنم
نمیشه ک فقط بگن نه و جایگزین بهتر برای این مخالفت پیشنهاد ندن
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
نماینده مادرها هستند برای مراسم ها و جشن و حتی تزیین میره کمک
معلم جلسه دارن این نماینده میره تو کلاس و بچه ها رو سرگرم و..
نه اینکه وسط درس بشینه کنار دخترش
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
چه حرفا. من خودمم معلمم. از این رسما نداریم.تازه مدیر میگه کسانی که جزو کادر نیستن نباید بیان داخل ک ...
موقع درس دادن نمیان
خود مدرسه با رای و کمک مادرها این نماینده ها رو انتخاب کرده و جزو کادر شدن خوب یا بد
عزیزم معلم کمک میخاد و کمک میکنه چرا برای هر چیزی جنجال درست کنیم اگه دلت بقیه میخاد ماهانه یا هفتگی ...
چقدر عجیب!!!
زمان مدرسد رفتن من یک معلم از پس ۳۵ دانش اموز بر میومد. الان هم دختر خواهرم و پسر خواهرم کلاسهای ۳۰ نفره هستن هیچ وقت کسی کمک معلمشون نبوده. معلم باید بتونه کلاس را اداره کنه.
در ضمن بالاتر گفتم دختر خودم به خاطر اینکه مادر دوستش اومده مهد یک هفته است گریه میکن
چقدر عجیب!!!زمان مدرسد رفتن من یک معلم از پس ۳۵ دانش اموز بر میومد. الان هم دختر خواهرم و پسر خواهرم ...
بله زمان بچگی ما هم نبود
الان فرق کرده
الان مراسم و جشن میگیرن ب کمک خود مادرها تو خود کلاس
زمان ما بچه ها آرومتر بودن الان فرق داره
نمیگم خوبه یا بد
ولی چون بچه ی من ناراحته پس این موضوع رو کلن قبول نکنیم خوب نیست