2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضی مادرا بیکارن واقعا

انگار زندگی ندارن فقط پلاسن تو مدرسه

من این چیزا رو کار خیر و اینا نمیدونم

چون توی دبستان همه بچه ها توقع دارن مادرشون پیش شون باشه نباید معلم اجازه همچی کاری رو به مادرها بده

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

وای از حماقت بعضی از ادم ها.

دختر من با ذوق میرفت سر کلاس و خیلی خوشحال بود یک هفته است گریه میکنه که مامانم را میخوام. کلی حرف زدیم و. ... معلوم شد که مامان یکی از بچه ها میاد پیش بچه اش میمونه و صدای دختر منم در آورده. دقیقا یک هفته است دارم فحش میدم و این وقت و اعصابی که از من تلف شد حق الناس باشه گردنشون.

شما موافق این موضوع هستید که یک مادر توی کلاس حضور داشته باشه؟

عزیزم معلم کمک میخاد و کمک میکنه 

چرا برای هر چیزی جنجال درست کنیم 

اگه دلت بقیه میخاد ماهانه یا هفتگی کنن برن سر کلاس اگه نمیتونن پس دیگه سکوت کنم

نمیشه ک فقط بگن نه و جایگزین بهتر برای این مخالفت پیشنهاد ندن 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
تحت چه عنوانی تو کلاس میمونه ؟

نماینده  مادرها هستند برای مراسم ها و جشن و حتی تزیین می‌ره کمک 

معلم جلسه دارن این نماینده می‌ره تو کلاس و بچه ها رو سرگرم و..

نه اینکه وسط درس بشینه کنار دخترش

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
وا مگه جنگه الان همه کلاس ها یک نماینده دارن برای کمک و رسیدگی‌ به کار ها و مراسم ها

چه حرفا. من خودمم معلمم. از این رسما نداریم.

تازه مدیر میگه کسانی که جزو کادر نیستن نباید بیان داخل کلاس

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

چه حرفا. من خودمم معلمم. از این رسما نداریم.تازه مدیر میگه کسانی که جزو کادر نیستن نباید بیان داخل ک ...

موقع درس دادن نمیان 

خود مدرسه با رای و کمک مادرها این نماینده ها رو انتخاب کرده و جزو کادر شدن خوب یا بد

عزیزم معلم کمک میخاد و کمک میکنه چرا برای هر چیزی جنجال درست کنیم اگه دلت بقیه میخاد ماهانه یا هفتگی ...

چقدر عجیب!!!

زمان مدرسد رفتن من یک معلم از پس ۳۵ دانش اموز بر میومد. الان هم دختر خواهرم و پسر خواهرم کلاسهای ۳۰ نفره هستن هیچ وقت کسی کمک معلمشون نبوده. معلم باید بتونه کلاس را اداره کنه.

در ضمن بالاتر گفتم دختر خودم به خاطر اینکه مادر دوستش اومده مهد یک هفته است گریه میکن

چقدر عجیب!!!زمان مدرسد رفتن من یک معلم از پس ۳۵ دانش اموز بر میومد. الان هم دختر خواهرم و پسر خواهرم ...

بله زمان بچگی ما هم نبود

الان فرق کرده 

الان مراسم و جشن میگیرن ب کمک خود مادرها تو خود کلاس 

زمان ما بچه ها آرومتر بودن الان فرق داره

نمی‌گم خوبه یا بد

ولی چون بچه ی من ناراحته پس این موضوع رو کلن قبول نکنیم خوب نیست 

موقع درس دادن نمیان خود مدرسه با رای و کمک مادرها این نماینده ها رو انتخاب کرده و جزو کادر شدن خوب ی ...

مدرسه ما هم انجمن داره. مدام داخل کلاس نیستن.

بعضی معلما چه تنبل شدن خدایی.

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم