2777
2789
عنوان

خانما شما شوهرا تون به ارث پدری تون چشم داره

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 58 پست
تقصیر بعضی از دختر ا وخانم ها هم هست پسر یکی از آشنایان ما تا کلاس اول دبیرستان درس خوانده بود بچه ی ...

یعنی این دارایی ها بنام داماده؟؟؟؟

نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️

ادم چیپ و بی لولی بود و کلا تمام چیزهایی که تو زندگیش خریده از مغازه و خونه و ماشین به جرات میگم دو ...

طفلک کسی که همسر این حیف نونا و مفت خوراس 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به امام حسین پول ازشون قرض خواستیم حداقل شوهرم به لباس عروس کرایه کنه من تنم کنم دوتا عکس بگیرم عقدش ...

وقتی شوهرت توقع خونه داره اینارو نمی کوبی سرش ؟؟!

یعنی این دارایی ها بنام داماده؟؟؟؟

الله اعلم خانواده ی پسره که الان خدا را بنده نیستن پسر با ماشین دنا میاد می‌ره

شما خودت باشی جایزه بالای دختره همه رو به اسم پسره میزنی اللخصوص که دختره برادر هم نداره

چشم داره که بیارم تو زندگی با هم پیشرفت کنیم مثلا خونه بهتری بخریم. ولی میزنه بنامم. نه که بنام خودش ...

توقع بیجایی داره 

برای پیشرفت باید دستش روی زانوهای خودش باشه نه میراث پدر شما

طفلک کسی که همسر این حیف نونا و مفت خوراس

زنشم یکی مثل خودش بود ، فکر کن تو پیاده رو داشتیم میرفتیم خانوادگی ، یه کافه داشت قهوه تستی میداد ، زنش داد میزد بیایید بخورید مفته . یه چیزهایی از اینها دیدم ، اولین بار دیدم طرف میره رستوران اونجا هم بحث میکنه که تخفیف بدن😂

زنشم یکی مثل خودش بود ، فکر کن تو پیاده رو داشتیم میرفتیم خانوادگی ، یه کافه داشت قهوه تستی میداد ، ...

بااولین رفتاری اینچنینی بااین آدما باید قطع ارتباط کرد

خانه ی خودشونو نشون میده میگه بیا اینجا رو پسر همین بابا برات ساخته

بگو وظیفه ش بوده همون طور که خانواده من جهیزیه  دادن وظیفه لونا خونه دادن بوده

میگم الان پدر شما پولدار باشه شما هم برادر نداشته باشید اموال و به اسم دامادش میزنه؟

کدوم احمقی این کارو میکنه؟؟؟؟بیاد مالش بزنه بنام داماد؟!!!!!!!!!!!میراث برای دخترش هست نه دامادش

بااولین رفتاری اینچنینی بااین آدما باید قطع ارتباط کرد

دیگه حقیقتا من از سوم ابتدایی باهاش دوست بودم دلم نمیومد که بخاطر اینهمه سال ولش کنم . الان چند ماهه که دیگه گذاشتمش کنار چون روز به روز داشت بدتر میشد . یه خاطره دیگه هم یه بار رفتیم بستنی بخوریم این هی میخورد ، با صاحب مغازه شرط بست که چهل اسکوپ بستنی بخوره پول نده ، نشست چهل اسکوپ بستنی خورد

میگم الان پدر شما پولدار باشه شما هم برادر نداشته باشید اموال و به اسم دامادش میزنه؟

خانواده ی این پسر جیگر یه دخترو بد سوزاندن چون قبلاً پسر عاشق این دختر بود الان همش راه میرم میگن پدر زنه خانه و ماشین مغازه خریدن برای پسرمون

دیگه حقیقتا من از سوم ابتدایی باهاش دوست بودم دلم نمیومد که بخاطر اینهمه سال ولش کنم . الان چند ماهه ...

تنها چیزی که میشه بهشون گفت حیف نوووووون مفتخور 

البته در نظر خودشون زرنگ بازی و باعرض بودنه🤦‍♀️