الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دیگه اعتراض کردیم ولی وقتی مثل سلیطه ها مادر و خواهراش ریختن سرش، چیکار باید می کردیم؟ دیگه شوهرمم خانواده اش گذاشت کنار! سالی یه عید می ریم و برمی گردیم که نگن قهر هستن!
یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!
تقصیر بعضی از دختر ا وخانم ها هم هست پسر یکی از آشنایان ما تا کلاس اول دبیرستان درس خوانده بود بچه ی روستا نه مالی نه سرمایه ای با یه دختره تحصیلکرده شهری پولدار شمالی ازدواج کرد میگه هر چه قدر عاقد بهش میگفته مطمئنی میگفته آره الان داماد خانه ماشین مغازه داره از جیب پدر زن خدا رو هم بنده نیست
یه آدم چطوری میشه اینقدرررررر حیف نون مفت خور باشه؟!!چرا از پدر انگلیسی خودش ارث نمی گرفت؟؟
ادم چیپ و بی لولی بود و کلا تمام چیزهایی که تو زندگیش خریده از مغازه و خونه و ماشین به جرات میگم دو سومش از پول دیگران بوده . ابنکه چرا از پدرش نمیگرفت ، پدرش هم یکی مثل خودش بود خدا نکنه پیش اینها دهن باز میکردی مثلا میگفتی فلان جا عسل خریدم یا فلان گردو رو گرفتن ..... درجا میگفتن برای منم بگیر ، پولم نمیدادن . یا اگر یه خونه ملک یا ماشین یا حتی دیدم طرف کاپشن خریده بود ازش به زور شیرینی میگرفتن اونم در حد رستورانهای لاکچری که خودشون نمیرفتن . خلاصه بعد سی سال رفاقت دیدم نه درست شدنی نیست ولش کردم