2777
2789
عنوان

خانما شما شوهرا تون به ارث پدری تون چشم داره

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 58 پست
خانواده ی این پسر جیگر یه دخترو بد سوزاندن چون قبلاً پسر عاشق این دختر بود الان همش راه میرم میگن پد ...

فقط خدا کنه خرررر نشده باشن بزنن به اسمش 

یکی نیست بگه برای پسر شما نخریده برای دختر خودش خریده

نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️

تنها چیزی که میشه بهشون گفت حیف نوووووون مفتخور البته در نظر خودشون زرنگ بازی و باعرض بودنه🤦‍♀️

دقیقا ، باهاش میرفتیم بیرون ما رو میبرد بهترین رستوران چون به حساب خودش نبود ، ولی نوبت خودش میشد میگفت یه جای خوب سراغ دارم طبیعتش خوبه بریم اونجا یه مرغ میگیرم کباب کنیم ، اخر سر میگفت تیغتون زدم . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوم احمقی این کارو میکنه؟؟؟؟بیاد مالش بزنه بنام داماد؟!!!!!!!!!!!میراث برای دخترش هست نه دامادش

به خدا اینقدر دلم برای دختر هم روستایی مون میسوزه خیلی عاشقه پسر بود برای هم‌میمردن خانواده ی پسره نگذاشتن این دو تا بهم برسن الان هم راه میرن کج میرن تحصیلات ومال وثروت پدر دخترو به گوش دختره می‌رسونم همیشه بهش میگن دیوانه اون الان منت زنش روی سرشه  راه به راه الان زنش میزنه به سرش

دقیقا ، باهاش میرفتیم بیرون ما رو میبرد بهترین رستوران چون به حساب خودش نبود ، ولی نوبت خودش میشد می ...

اشباه کردین مدت طولانی ادامه دادین

به خدا اینقدر دلم برای دختر هم روستایی مون میسوزه خیلی عاشقه پسر بود برای هم‌میمردن خانواده ی پسره ن ...

دوماد سرخانه جماعت پروتر ازاین حرفاس که اگه زن منتی بذاره به غرور ش بربخوره 

راضی آن همه ارزش های انسانی شونو بذارن زیر پا فقط بخاطر پول مفتتت

اشباه کردین مدت طولانی ادامه دادین

دیگه گفتم دلیلش چی بود ، الان کلا ولش کردم ، خیلی هم حسود بود میدید که درامدتون از اون بیشتره همیشه حسادت میکرد ، خونه بهتر ماشین بهتر میخریدید حسادت میکرد اما اگر تصادف میکردید خوشحال میشد و مسخره میکرد . 

بنده خدا شانس هم داره تا چیزی میشه مردم روستا میگن خود پسر هم جربزه داره

جربرزه چی؟؟تنها جربزه ای که داره خوردن مال مفت پدر زنش هست لگه عرضه داشت تو مجردیش به همه اینا میرسید

ولشون کن من که برام مهم نیست از ارث خوشم نمیاد به نظرم چون با غم وناراحتی بدست میاد ارزش نداره

واقعیتش بحث ارث نیست بحث حق و ناحقی هست ادم هر جایی هست باید بره از حقش دفاع کنه حقش که مشخص شد و زنده شد، حالا خاست ببخشه به کسی هم مشکلی نیست 

می دونی خیلی فرقه که همه قبول کنند این مقدار برای فلانی بوده حالا دلبخواه خود می خواد ببخشه به فلان خواهر یا برادرش،  با اینکه بگن این پول مال ما هست و اون برادرم اصلا حقی از این اموال نداره! 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

واقعیتش بحث ارث نیست بحث حق و ناحقی هست ادم هر جایی هست باید بره از حقش دفاع کنه حقش که مشخص شد و زن ...

مال و اموال بابای من به اسم برادرم شد ،چون ترسیدن به دخترا چیزی برسه ،حالا همون اموال شده به اسم زن برادرم که کلی به پدر ومادرم بی احترامی می‌کنه حقشونه به نظرم پدر ومادرم داشتن سکته میکردن که برادرم خونه ها وماشین وزمینها رو زده به اسم زنش

مال و اموال بابای من به اسم برادرم شد ،چون ترسیدن به دخترا چیزی برسه ،حالا همون اموال شده به اسم زن ...

حق و ناحقی خوب نیست 

چه برای دختر و چه برای پسر. کلا روابط خواهر و برادری به هم می زنه

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

برادرم به ما خیلی احترام می‌زاره ولی دلمون باهاش صاف نیست

😂 مثل خواهرشوهرام.   حرف پول و ارث که تموم شد احترام گذاشتن هاشون دوباره شروع شد. صدا سال سیاه همچین احترامی نخواستم 

احترام یعنی به حق و حقوق طرف احترام بزاره نه اینکه براش چایی میاره تا کمر خم بشه

😂 مثل خواهرشوهرام. حرف پول و ارث که تموم شد احترام گذاشتن هاشون دوباره شروع شد. صدا سال سیاه همچی ...

درسته ولی پدر ومادر ما ،خودشون مارو نادیده گرفتن به من هم اموال بدن تو این دوره زمونه قبول میکنم اینقدر که گرونی شده