2777
2789
عنوان

دخترم شپش گرفته 😭😭😭

237 بازدید | 39 پست

کلاس اوله سرما هم خورده صبح داروخانه شامپو ضد شپش سیوند خریدم شونه مخصوص پلاستیکی هم داخلش بود دوبار زدم به سرش ده دقیقه گذاشتم باشه بعد با شونه کشیدم نصف تخمای شپش ریختن ولی نصفی هستن چجوری بکنموش خیلی سفتن در نمیان فردا هم مدرسه نمیفرستن کاش کامل خوب میشد بعد میفرستادم یک روزه خوب میشه بنظرتون مثلا تا فردا؟

لعنت به نرهای هولی که درخواست میدن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم استرس به خودت راه نده شپشه چیز خاصی نیست اگه موهاش اگه بلنده کوتاه کن نزار روی همه بالشت ها بخوابه که به بقیه انتقال بده هر روز موهاشو بشور روزی چند بار روی یه ملافه موهاشو شونه کن به مرور میره

عزیزم استرس به خودت راه نده شپشه چیز خاصی نیست اگه موهاش اگه بلنده کوتاه کن نزار روی همه بالشت ها بخ ...

ممنون گلم اخه بزور در میان میترسم زیادتر شن نتونم جلوشون بگیرم خسته شدم بخدا خودم مریضم سرما خوردم یکسره تو حموم یا دارم لباساشو میشورم یا خودشو بچه دیگه پوست سرش داره کنده میشه بس شستم 

یک دونه پروازکنه روسرت تمومه_باید تمام‌اتاقش روهم بشوری مخصوصا رختخوابشو

مگه پرواز میکنن اخه گوگل نوشته میخرند پرواز نمیکنند😢