2777
2789
عنوان

اولین خواستگارم دوازده سالگیم بود

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 22 پست
خنده نداره اگه من بودم که........

اره منم می ترسیدم که فرار می کردم

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

منم سیزده، مامانم ازم قایم کرده بود و به مامانبزرگم گفته بود، مامانبزرگمم به دختر داییم، دختر داییم ...

باشه🥺

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رمانا

تو کدوم رمان دختره فقط فرار می کنه جدی فرار می کردم بدون شوخی صورتم با شال می پوشوندم در می رفتم یکی نبود بگه اون قبل تو رو دیده رفتارام خیلی بچگانه بود

منم ۱۲ سالم بود اولین خواستگار اومد خونمون، انقدر ترسیده بودم بدنم داشت میلرزید مامانم سعی میکرد من ...

منم واقعا می ترسیدم مخصوصا اولین بار قلبم تو دهنم اومده بود انقدر ضربان قلبم بالا رفته بود که ممکن بود سکته کنم

برا چی تعقیبت میکرد؟چون جواب رد دادی؟

هیچوقت نفهمیدم حقیقتا چون من فرار می کردم اونم چیزی نمی گفت فقط می اومد دنبالم بعد یه سال بیخیالم شد

منی که وقتی 18 سالم بود اولین خواستگارم اومد

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
منی که وقتی 18 سالم بود اولین خواستگارم اومد

من تازه الان۱۸هستم اتفاقا زمان مناسبش الانه زیر این واقعا بچه اس