2777
2789
عنوان

تجربه تعیین جنسیت پسر دکتر

| مشاهده متن کامل بحث + 787 بازدید | 70 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا من دوتا بچه هام دوست دارم هرکی ناراحته از تایپک بره من اینو زدم به بقیه کمک کنم 

اگه میگفتم برای تعیین جنسیت مخام برم دختر دار بشم خوشحال میشدین مثلا چرا از پسر بدتون میاد ها این حرفو می‌زنید ادای آدم روشن فکر دربیارین

عشق الهی درجز جز زندگیم سرگرم کار است   

#جنسیت فرزند★
** #پسر دار شدن**

اصلی ترین دستور تغذیه ای وارد شده در احادیث شریف برای پسردار شدن، خوردن کاسنی است. کاسنی علاوه بر تاثیر مطلق در درمان ناباروری، باعث پسردار شدن هم می شود. احادیث وارد شده در مورد کاسنی، بسیار زیادن

* امام صادق (علیه السّلام) می فرمایند: «عَلَیْکَ بِالْهِنْدَبَاءِ فَاِنَّهُ یَزِیدُ فِی الْمَاءِ وَ یُحَسِّنُ الْوَلَدَ وَ هُوَ حَارٌّ لَیِّنٌ یَزِیدُ فِی الْوَلَدِ الذُّکُورَهَ: بر تو باد]خوردن[ کاسنی که آب [کمر] را افزون و فرزند را زیبا می کند و و[مزاج] گرم ملایمی دارد که فرزند پسر را زیاد می کند.»
چند مطلب در روش خوردن
کاسنی باید صبح زود که ژاله صبحگاهی بر روی آن نشسته است مصرف شود.
 از تکاندن، خرد کردن و تمیز کردن آن خودداری شود؛ به عبارت دیگر باید برگ کاسنی را به آرامی چید و بدون گردگیری یا شستن، به همراه آبی که روی آن نشسته است میل کرد. در روایات شریف تصریح شده است که این قطرات آب که روی کاسنی نشسته اند از بهشت آمده اند و همین ها هستند که باروری را افزایش می دهند.
مطلب بعدی اینکه ما امتحان کردیم کسانی که موسسه رویان رفتند

باید روز #تخمک گذاریت اقدام کنی ورژیم خاصی رو رعایت کردیم... ازقبلم شوهرم کاسنی وویتامین ای میخورد...

به عقیده ی پزشکان مصرف کلسیم برای کسانی که فرزند پسر می خواند بایستی کاهش و مصرف مواد غذایی حاوی سدیم و افزایش یابد. مادرانی که نوزاد پسر به دنیا آوردند، در هنگام و پیش از آن از مواد غذایی حاوی پتاسیم، ویتامین های C ،E و B12 استفاده کرده اند.

شاید خیلی هاتون بپرسین چی بخوریم که سرشار از سدیم باشه!

خوب گوجه فرنگی! رب! و آجیل های تفت داده شده سدیم زیادی دارن

آجیل سویا

انواع مغز های تفت داده شده

اینا میتونن منبع خوبی باشن! که ضرر هم ندارن!

خوب چی بخوریم که پتاسیم بالایی داره!

باید خانوما درصد پتاسیم بدنشون رو حداقل سه ماه قبل بارداری افزایش بدن!

چی بخورن که هم طبیعی باشه و هم پتاسیم بالا بره!

جالبه بگم

همون رب گوجه

هویج

الو

سویا

انواع حبوبات

موز

آب پرتقال

اینا سرشار از پتاسیم هستن

به شوهرتون

سیییییر!

گررردو!

و موز!

زیاد بدید بخوره!

رب گوجه

و گوشت!

تخمه افتابگردون

کنجد فراموش نشه!!!

همينطور كه قبلا هم گفتم براي پسر دار شدن لازمه بدنمون منبع غني سديم داشته باشه!

پس اسنكهاي شور مزه! تخمه هايي نمكي!

بيسكوييت شور! زيتون شور، خيار شور! ، میگو، تن ماهی، کالباس،پنیر شور، و سیب زمینی

رو زياد بخوريد!!!!!!

يك قاشق چاي خوري جوش شیرین

توي يك ليوان آب

بهتره از دوش واژينال استفاده كني كه كل مخيط واژن قليايي بشه

✅سیب و موز و کاسنی حتما زیاد بخورین....