2777
2789
عنوان

تجربه تعیین جنسیت پسر دکتر

| مشاهده متن کامل بحث + 787 بازدید | 70 پست
اخه برا اولی هم رفتی دکتر ،و فقط برا پسر گفتی شکر خدا ،دختر شکر خدا نداشت؟؟

داشت چرا نداشته باشه ولی برای اولی رفتم ماما 

که کارش الکی بود 

عشق الهی درجز جز زندگیم سرگرم کار است   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بقيه اجازه بدن شما تايپ كن كه چيكار كرديهر كي ناراحته از تاپيك بره بيرونيه عده عقده اي هي بيان چ ...

دکتر بهم گفت رژیم بگیر گرفتم  خیار شور بخورم بادمجان سینه مرغ کرفس و چند چیز دیگه

من یسال تحت نظر بودم با رژیم وحشتناک سخت تا حدی که کبدم گرم شد روحنجره ام تاثیر گذاشت رسیدم به مرحله ...

کیست شکلاتی که مانع اقدام و بچه دار شدن نمیشه. منم دارم و بچه دار هم شدم خیلی راحت 

من یسال تحت نظر بودم با رژیم وحشتناک سخت تا حدی که کبدم گرم شد روحنجره ام تاثیر گذاشت رسیدم به مرحله ...

الان چی دیگه دنبالش نرفتی من دکترم قرص داد بهم و چند تا آمپول هم برای با س ن هم برای 

شکم 

و زیاد نزاشت گرمی بخورم گفت 

زیاد گرمی بخوری کیست درست میشه 

الان چی دیگه دنبالش نرفتی من دکترم قرص داد بهم و چند تا آمپول هم برای با س ن هم برای شکم و زیاد نزاش ...

نه رفتم دنبال درمان حنجره وکبدم .همسرم از روز اول موافق نبود ما از یه شهردیگه رفتیم تهران پیش دکترم همون روز تصادف کردیم همسرم میگفت حتما مصلحت نیست کوتاه بیا که من نیومدم بعد یسال دوندگی وهزینه زیاد نتیجه شد این .خداروشکر راضیم به رضاش

دقیقا سوال منم هس اولی رو رژیم برا دختر گرفتی دختر شد دومی رو رژیم واسه پسر گرفتی پسر شد درسته؟؟

نه اولی هم خواستم پسر بشه که نشد آخه رفتم پیش ماما ولی دومی رفتم متخصص  که هم برام آمپول نوشت هم قرص برای شوهرم نوشت