2777
2789
عنوان

تورکها میشه بیاید🥺❤️سوال دارم ازتون

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 67 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونمچیققیلی قیزیم دو چای قویائوی سوپور ناهار قویمنیم آدیم حلمه دیرامریکه دن گلمه دیرامریکه منیم او ...

دختر کوچولوی پاشو چای دم کن 

خونه رو جارو کن ناهار حاضر کن 

اسم من حلیمه هست 

از آمریکا اومدم 

آمریکا مال من باشه 

لباس مجلسی  قرمز داشته باشم 

بپوشم برم تبریز 

تو تبریز عروسیم بشه 

دخترا بیان به عروسیم 

قربون قد و بالام بشن 

کلا سطر به سطر ترجمه کردم برات 😂😂😂تو گویش خوبه ولی معنی خاصی نداره 

شماها هم معتقدین خیلی خوشگلن؟یا فقط خوشگلا بازیگر میشن؟🥺

ترکهای ایران که اغلب خوشگلن

مثلا نژاد اصیل تبریز، چشمهای درشت شهلا دارن، پوست سفید و گونه قرمز، استخوان بندی درشت ولی زیبا، بسیار هم جاندار هستن. منظورم از جاندار اینه که اونقدر قوت دارن که هم خونه زندکیشون برق میزنه هم ترشی و مرباشون سر موقع آماده است. و شیرینی خانگی دم عید

حالا ما باشیم، خونه رو که مثل تبریزیا برق انداختیم، از حال میریم. کی حوصله داره مربا هم بپزه

کاربر قدیمی ام...یعنی خیییلی قدیمیا  اون موقع که اغلب کاربرا نمیدونستن نی نی سایت چی چی هس.
دختر کوچولوی پاشو چای دم کن خونه رو جارو کن ناهار حاضر کن اسم من حلیمه هست از آمریکا اومدم آمریکا ما ...

عاااالی بود. به حاجتت برسی ان شاالله

کاربر قدیمی ام...یعنی خیییلی قدیمیا  اون موقع که اغلب کاربرا نمیدونستن نی نی سایت چی چی هس.
مرسی قربونت عزیزم ❤️ بازم اگه چیزی خواستی بگو تا ترجمه کنم برات

اینو اخیرا توی یه پیجی دیدم میخوند. هرچی گشتم، ترجمه اش نبود. بازم ممنون