2777
2789
عنوان

چیکار کنن پریود شم😭

75 بازدید | 10 پست

یوقتایی یه ماه یه ماه عقب میندازم ککمم نمیگزه

الان ۵ روز عقب انداختم انقد خستم و بیحالم و خوابم میاد از همه کارام عقب افتادم عصبی شدم. خیلی کارا دارم که چون بیحالم نمیتونم درست انجامشون بدم. مثل اینکه من الان باید کارای ثبت نام دانشگامو بکنم یا اتاقمو تمیز کنم یا ویولن تمرین کنم اصن جون ندارم پاشم از جام

گریم گرفته دیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از قصد که نهعقب میوفته دیگهکیست دارم فکر کنم

اها 

خب دکتر رفتی یا نه برو دکتر بعدا برات دردسر میشه ها

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....
اها خب دکتر رفتی یا نه برو دکتر بعدا برات دردسر میشه ها

رفتم پارسال

خوب شدم ولی دارو ها دورشون تموم شد دوباره همونجوری شد حتی بدتر از قبل

باید یه دکتر بهتر پیدا کنم

خب عزیزم برو دکتر رازیانه، پونه، بابونه دم کن بخورحواست باشه اگه کیست یا تنبلی تخمدان و اندومتریوزی ...

مامانم میگه‌گل گاو زبون خیلی خوبه نمیدونم باز

رفتم پارسالخوب شدم ولی دارو ها دورشون تموم شد دوباره همونجوری شد حتی بدتر از قبلباید یه دکتر بهتر پی ...

ارو برو دکتر اینطوری ولش نکنی می دونی کیست تبدیل به سرطان میشه دیگه؟ 

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....
وای یا خدافعلا سرم خیلییی شلوغه ولی ماه دیگه اینا میرم

اره خیلی خطرناکه حتما پی شو بگیر