2777
2789
عنوان

ورودی های جدید دانشگاه بیاین گپ بزنیم😎

| مشاهده متن کامل بحث + 3031 بازدید | 212 پست

زبان انگلیسی دانشگاه آزاد

نمیدونم کی میخاد شروع شه من مث بچه های کلاس اولی ذوق دارمممم😂😍

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن والا فردا قراره برم واس شهریه

منم پس فردا باید برم🥲

اخه ۷۲ ساعتم فردا شب پر میشه پس فردا میرم دانشگاه برا شهریه و کارای حضوری بعد ببینم کی کلاسا شروع میشه 

ولی خیلیا میگن از هفته اینده کلاسا شروع میشه

منم پس فردا باید برم🥲اخه ۷۲ ساعتم فردا شب پر میشه پس فردا میرم دانشگاه برا شهریه و کارای حضوری بعد ...

من ۷۲ ساعتم امروز پر میشه تازه بهم گفت فردا بیا

خداکنه زودتر شروع شه کلاسا انقد ذوقشو دارممم

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

شما ثبت نام غیر حضوری رو کی انجام دادی که فردا باید بری برا شهریه؟

پنجشنبه عزیزم

من ۷۲ ساعتم امروز پر میشه تازه بهم گفت فردا بیاخداکنه زودتر شروع شه کلاسا انقد ذوقشو دارممم

هفته اینده کلاسا شروع میشه نگران نباش

تروخدا فردا رفتی برا ثبت نام بگو چیا گفتن😂

[QUOTE=398873915]من جمعه ثبت نام کردم فردا ۷۲ ساعتم پر میشه عکس سلفی رو گرفتی من ترسیپم عکس چاپی رو بزارم اذیتم کنن ...[/QUOTE

واس من امروز پر میشه ولی فردا میرم

وای عکس سلفی رو گرفتم انقد بد بوددددد کیفیتش افتضاح بوددد

هفته اینده کلاسا شروع میشه نگران نباشتروخدا فردا رفتی برا ثبت نام بگو چیا گفتن😂

ثبت نامم ک انجام شده واس شهریه میخام برم بعد مث اینکه انتخاب واحد هم کردن برم ببینم چی شده

ثبت نامم ک انجام شده واس شهریه میخام برم بعد مث اینکه انتخاب واحد هم کردن برم ببینم چی شده

یعنی شما یبار حضوری هم رفتین برای ثبت نام ؟!

اخه برای ما گفتن اول غیر حضوری ثبت نام کنین ۷۲ ساعت که پر شد بعد بیاین

انتخاب واحد هم خودشون میکنن اره

یعنی شما یبار حضوری هم رفتین برای ثبت نام ؟!اخه برای ما گفتن اول غیر حضوری ثبت نام کنین ۷۲ ساعت که پ ...

من شهریور رفتم برام پرونده تشکیل داد