2777
2789
بله گلم دقیقا درسته سپاسگزارم ازتون من الانم دیگه باهاشون سرد هستم چون دورو هستن به نظرم واینکه چرا ...

مشکل از زندگی خودشونه تو خودتو اصلا درگیر نکن دارم تاکید می‌کنم چون اگه همش بهشون فکر کنی هم درست هم شغلت کلا استرس میگیری  خودتو پیشرفت  کن ذهنت معلومه خیلی بهش فکر میکنه خود خوری داره مدتیشن حتما بکن  خودم انجام میدم باعث میشه فکر نکنی کیفیت زندگیت بالا میره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوکی نمازو خوب اومدیخودت نماز می‌خوانی؟مجرد یا متاهل؟

اره میخونم  ی مدت میخوندم ولش کردم افسردگی گرفتم اما ب لطف خدا میخونم از نمازای عادیت شروع کن بعد نماز شب انشالله مجرم 

نه گلم خیلی بهشون فکر نمیکنم دودلم که باهاشون چه رفتاری داشته باشم و چیکار کنم اصلا سپاسگزارم ازتون ...

خیل دوروزه حسادتش بیشتر ا فاطمس   رفتارت در حد باشه ک دلشون نشکنه سلام خوبی 

پرسیدن چرا دیگه باما نمیکردی بگو میخوام تمرکزم رو درسا باشه خیلی میخوان پشتت حرف بزنن اما آینده خیلی موفق میشی رشته خوب کار خوب 

خیل دوروزه حسادتش بیشتر ا فاطمس رفتارت در حد باشه ک دلشون نشکنه سلام خوبی پرسیدن چرا دیگه باما نمی ...

خواهش میکنم بگیدچجوری ازش خبر دار میشم ؟

میبینمش یا پیام میده یا خودم زنگ می زنم ؟

🌾🎥🎬🎨🖌️ 🧑‍🏫 🌾

علی از کدوم اخلاق های من بیشتر خوشش میاد؟فهمیده من دوستش دارم؟‌

اره فهمیده همین یواشکی دوست داشتنت خوشش میاد  پسر زرنگیه  تو ساده ای  دروغ میگی میفهمه

گلم من اصلا دوست ندارم دوستی داشته باشم میخوام هر جوری شده باهاشون قطع ارتباط کنم چون دوستی منم اینط ...

درکت میکنم  من خودم مدیتشن انجام دادم زندگین عوض شد پیشنها میکنم بهت انجام بده  خودت تاثیرشو میبینی میای تشکر میکنی  و اینکه سعی کن تو مدرسه ی کتاب داستانی چیزی رمانی کنکوری ببری و اینکه خودتو کم نبین اصلا انام ی ادمن تو ام  با کارایی ک دوست داری وقتتو پر کن برو حیات  یا تکلیفی معلم گفت انجام بده  با دخترای دیگه دوست شو