2777
2789
یه چیزی میپرسم رو حرفت حساب میکنم خیلی بامعرفت ممنون ازت جواب میدیامیرعلی یا ط؟واسه ازدواجزمان ازدوا ...

خواهش میکنم فقط یادت نره حس شیشومه ها  هر دوشون ویژگی های خوب دارن بستگی داره تو چی دوست داشته باش  امیر علی شیطونه سرحاله باهاش میر نمیشی ولی عصبی میشه نو دلت میشکنه 

ط هم مهربونه آروم تره نسبت ب امیر علی و دلتو زیاد نمیشکنه  

باید ببینی کدوم ویژگی هاشون میتونی تحمل کنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش میکنم فقط یادت نره حس شیشومه ها هر دوشون ویژگی های خوب دارن بستگی داره تو چی دوست داشته باش ...

اره درسته دقیقا

@شیطن‍ 

بنظرت حالا کدوم منو دوسداره واقعیه واقعی

جون آجی بگو حستو گلم

زمان ازدواجم کی

رفیق چقد احتمال داره ط و م بهمدیگه برگشت کنن

مررررررررسی یه عالمه

اره درسته دقیقا@شیطن‍ بنظرت حالا کدوم منو دوسداره واقعیه واقعیجون آجی بگو حستو گلمزمان ازدواجم کیرفی ...

هر دوتاشون دوست دارنت اما چون ط بروز نمیده ان یکی میگه  

من بودم امیر رو انتخاب میکردم  چون ب اخلاقم میخوره تو ام فک کنم مثل منی  

ولی واقعا سخته انتخاب بهترینش انشالله پیش بیاد برات

چیکار باید کرد این حس قوی بشه؟

تو گوگل تحقیق کن چشم سوم بین ابروها هست 

با نماز خوندن اول وقت  نماز شب

مدیتیشن کردن خیلی جوابه

و رفتار شناسی کتابش هست حرکات بدن بخونش میفهمی چی تو ذهن طرف میگذره  

برای چیزای بد بخوای استفاده کنی زندگیت خراب میشه 

بعدم توکل خالصانه ی خدا باشه

اره درست میگیواقعا همینهامیر هی کات و دعوا اخه🥲🫠

خدا صبرت بده  اما دوست داره ک اینجوری میشه ادما وقتی دعوا نمیکنن یعنی برای هم مهم هستن اما آنم بلد نیست خیلی چیزا رو با مرور زمان یاد میگیره  نزار روت دست بلند کنه انو هواست باشه 

و ط هم ممکنه چیزی نگه سر همین تو عصبی میشی ط و امیر با ب مامانشون وابسطه ان هر دو  ولی با مرور زمان درستشون میکنی

گلم میشه لطفا منم بگید فاطمه که پیشم میشینن توی مدرسه به من چه حسی دارن و شخصیتشون کلا چطوریه چطور آ ...

حس میکنم دو  نقاب میزنه پیشت  یکم حسادت میکنه  اما تو باید با محبت رفتار کنی دید کنار نمیای با رفتار خودتو کنار بکش ارامش اولویت باشه 

خدا صبرت بده اما دوست داره ک اینجوری میشه ادما وقتی دعوا نمیکنن یعنی برای هم مهم هستن اما آنم بلد ن ...

🥰🥰🥰مرسی عزیزم خیلی لطف کردی

دوسدارم برم سر زندگیم کاش یکی منو واقعا بخاد 

زمانش کاش زود باشه

🥰🥲😘