2777
2789
عنوان

حسادت مادر شوهرم به من

376 بازدید | 23 پست

دوستان ما هنوز عقد نکردیم 

سه سال دوست بودیم از اول جفت خانواده در جریان بودن

همه چیز جذبه فقط باید اول پول جمع کنیم بعد عقد کنیم

حالا مادر طرفم

من یه چیزی میخرم اونم دنبالش می‌کرده تا پیدا کنه بخره و به زبون میاره(میگه فلان کفشت خیلی خوشگله منم رفتم خریدم یا اگه دیدی بگو برم بخرم)یا یه گردنبند طلا دارم با پول خودم خریدم دو ساله میگرده شبیه همون پیدا کنه بخره

موقع تولدم هیچ سالی بهم تبریک نگفت با اینکه استوری هارو میدید 

پارتنرم که پول پس انداز می‌کنه خانوم بهش بر میخوره و میگه ما خرج داریم دستمون تنگه پول لازمیم و فلان

یبار حرف عروسی افتاد گفت تو حیاط خونه بابا بزرگ بگیرید😐لباس عروس گرون نگیر چخبره

ما دوتایی میریم بیرون زنگ میزنه میگه گرسنمه نون ندارم بخورم برگرد خونه تنها میترسم و فلان

به نظرتون اینا حسادته یا من اشتباه میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره حسادتهخیلی دقت کن اگه نامزدت به حرفشه و میدوعه برات روی انتخابت بیشتر فک کنپدرنامزدت فوت شده؟

نه اهمیت نمی‌ده به خواسته ها و حرفای مادرش خودشم تو دلش خبر داره مادرش حسوده ولی به روی من نمیاره

پدرشون فوت نشده ولی راننده ماشین سنگینه و در ماه شاید دو سه روز بیاد خونه

فک کن بعدا چی میشه ، مادرشوهرمنم قبل عقد همین بود من کورشدم نمیفهمیدم هرحرفش رفتارش با منظوره، بعد عقد بدترشد بعد عروسی ک نگم دیگ.... انقدر یاد بچه هاشم داد ک دخالت و بدرفتاری کردن تا قطع رابطه کرد شوهرم... اگ چشمو باز میکردم قبل عقد ک رفتاراشو دیدم هیچوقت با شوهرم ازدواج نمیکردم هرچندخودش عالیع، اما خانواده خیلی مهمه

مادر شوهر هیچوقت هیچوقت دوست عروس نیست حسودی عروس را می‌کنه در هر شرایطی

دقیقا بارها بهم ثابت شده 

مهریه خودش ۱۱۰ تا سکه هست برا عروساش گیر میده میگه فقط ۱۴ تا کولی بازی و دعوا راه میندازه 

پسراش گوش نمیدن به حرفاش

فک کن بعدا چی میشه ، مادرشوهرمنم قبل عقد همین بود من کورشدم نمیفهمیدم هرحرفش رفتارش با منظوره، بعد ع ...

ماهم با برادر نامزدم و زن داداشش رفت و آمد میکردیم باهم مثل ۴ تا رفیق بودیم 

انقد خبرچینی کرد و حرف آورد و برد تا قهر کردیم و نامزدم داداششو نمی‌بینه 

میدید من با عروسشون خوبم زور بهش داشت رابطمونو بهم زد

فک کن بعدا چی میشه ، مادرشوهرمنم قبل عقد همین بود من کورشدم نمیفهمیدم هرحرفش رفتارش با منظوره، بعد ع ...

خانواده مهمه ولی من کلی پسر دیدم خانواده با شخصیت و عالی ولی خودشون اصلا مرد نبودن بی عرضه و بی لیاقت 

مرد مهم تره به نظرم