2777
2789

لطفا تا اخر بخونین نظر بدین ببخشید یکم طولانیه 

روز عقدش بود 

منو و مادرشوهرم عروس ومامان رفته بودیم سالن 

شوهرم خونه ما بود کار داشت نتونست بیاد دنبالم 

برادرشوهرم اومد دنبالمون مارو رسوند خونشون و خودش با عروس رفتن عکاسی و اینا بعدش محضر 

تو راه من تو ماشین وسط نشسته بودم 

برادرشوهر یکی دوبار عقب چرخید نگام کرد

آخرش گف سوگل خیلی قشنگ و خوشگل شده منم ینی مات و مبهوت موندم این داره چی میگه پیش زنش و مادرزنش

منم حرفی پیدا نکردم بگم گفتم نبابا زنت از منم خوشگلترهه

منم پشت پلکم گلیتر سبز بود باز بعد ی ۵ دقه ماشینو زده بود کنار ی کاری داشتیم 

چرخید گف باز اونا چیه پشت پلکت زدی 

موقع رقصیدنیم ک همه وسط بودیم دستامو گرف برد بالا باهم رقصیدیم 

اصن رفتاراش درک نمیکنم بکل ینی چی آخه مخصوصا حرفای تو ماشینش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐😐😐هنگ کردم یه لحظه

گر نگهدار من آن است که خود میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد....! دوتا دوست خوشملیم که کاربری دست هر دوتامونه جهت جلوگیری از هر گونه سوء تفاهم میگم که مودی نیستمممممم و بخاطر همین تاپیکا کلا باهم فرق دارن🤣🤣🤣   اگه استارتر نیستی و نظرتو درباره کامتنم میخوای بد بگی و بهم بی احترامی کنی اصلا روم ریپلای نزن چون یا جوابتو نمیدم یا یه جوری میدم که خودت خجالت زده بشی که چرا باهام بد حرف زدی ... دیگهههههه یه دختر پرانرژی در فضای مجازیم و در عین حال بسیار جدی که اگه تو دنیای واقعی ببینیم اصلا باورت نمیشه😂😂😂 .  در آخر بهترین ورژن خودمم❤

فقط اینو بگو زنش پاره اش نکرد

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

دیگه وقتی برادر شوهرو میگین جای برادره همینه

و گرنه چ معنی داره طرف تو عروسی با زن داداشش بزقصه یا از ارایش اون تعریف کنه

شاید مس..ت بوده چ چرتی گفته

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.