2777
2789
عنوان

برادرشوهرم بهم گف خوشگلی😐😶‍🌫️😱

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 27 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جمع کنید بابا تو روخدا این حرفارو.حالا از کجا بفهمیم کی ذاتش خوبه کی ذاتش بده؟!

شاید یکی دلش نخواد حجاب داشته باشه بخاطر هیزی مردا

زن باید خودشو بپوشونه!؟

همه جا ادم خوب و بد هس

شاید یکی دلش نخواد حجاب داشته باشه بخاطر هیزی مردازن باید خودشو بپوشونه!؟ همه جا ادم خوب و بد هس

الان خیلیا هستن که دلشون نمیخاد حجاب داشته باشن.ولی تو کله شون نمیره که این دلم نمیخاد داره زندگی هارو خراب میکنه.همیشه قرار نیست مرد خطای جنسی کنه،همین که خانومش احساس امنیت نداره بخاطر دیدن و مقایسه شدن و دعواهای گاه و بی گاه ینی زندگیش آروم نیست و همین خانومای دلم نمیخاد این دنیا واون دنیا تاوانش رو میدن

الان خیلیا هستن که دلشون نمیخاد حجاب داشته باشن.ولی تو کله شون نمیره که این دلم نمیخاد داره زندگی ها ...

یه سوال یه شومیز شلوار ساده بدون شال و روسری چه زندگیو می‌تونه خراب کنه اخه شماها چرا اینجوری میکنید

در غنی ترین خاک فقیرترینیم...💔

یه سوال یه شومیز شلوار ساده بدون شال و روسری چه زندگیو می‌تونه خراب کنه اخه شماها چرا اینجوری میکنید

اولا ایشون شومیز و شلوار نپوشیده،با آرایش عروسی و لباس لختی پختی مجلسی رفته با برادر شوهرش،اونم دستاشو داده بالا رقصیده.

بعدشم اگر به منه خانوم باشه اگه یه زنه برهنه هم ببینم احتمالا سلولی درونم تکون نخوره. ولی یه مرد، یه پسر ،یه نوجوون که هیچ سر و همسری نداره،بنا به خلقتی که خدا براش قرار داده و اون هورمون تستسترون خالصش با دیدن حتی یه ساق پای برهنه،یا هر چیزی که به نظر منو شمای خانوم چیزی نیست تحریک میشه بدبخت.اصلا ربطی به هیز بودن نداره.یه نگاه ساده و گذری.

چرا متوجه این تفاوتهای زن و مرد نیستید؟

خدا خودش خلق کرده تو قران هم فرموده به زنان بگو خودشون رو بپوشونن.ما میگیم چشم شما هم خودتون میدونید و خدای خودتون

اولا ایشون شومیز و شلوار نپوشیده،با آرایش عروسی و لباس لختی پختی مجلسی رفته با برادر شوهرش،اونم دستا ...

راجب شومیز و شلوار ساده بدون شال روسری سوال کردم که چه مشکلی برای جامعه داره 

در غنی ترین خاک فقیرترینیم...💔

راجب شومیز و شلوار ساده بدون شال روسری سوال کردم که چه مشکلی برای جامعه داره

نظر من رو نپرس.به نظر من فقط یه لباس شیک وساده و راحته ولی مهم اینه خدا چی خواسته.نظر یه پسر رو بپرس.نظر واقعیش رو.وقتی داره قشنگ کشیدگی پاهات و برجستگی هات رو میبینه با موهای مرتب که نصف زیبایی زن به موهاشه