شما پول داشته باشی کلا مه لقا رو میزاری جیبت احساس میکنم انقدار که میگن پولدار نیست نامزدش زیادم قشنگ نیست فقط زورش رو زده بود که انگشتر و گردنبندش برند بخره
عزیزم این حرفا شعاره هممون خووووووب میدونیم اقایون اول جذب زیبایی زن میشن. و سن کم هم دخیله. ما بقی ...
متاسفانه ما خانما خودمون بیشتر به این تفکرات غلط دامن میزنیم.گاهی اونقدر غرق جلب توجه آقایون میشیم که خودمون رو فراموش میکنیم.مردی هم که فقط معیارش زیبایی باشه شوهر ازش درنمیاد
شما پول داشته باشی کلا مه لقا رو میزاری جیبت احساس میکنم انقدار که میگن پولدار نیست نامزدش زیادم قشن ...
من قشنگم خدایی با عمل شبیه شاکر دوست میشم فقط دماغم شبیه شاکر دوست نیست اونو عمل کنم داف میشم موی فر چشم سبز همه چیز دارم هر چی اون داره فقط قدم فک کنم کوتاه تر باشه
عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنهانگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆ شرطه کردومه اگر لهو خمه در چم روژئه بَه شِعِر خوندنهوه تا درکی مئخانه ئَروم اون روگرفت دختر که توی صفحهم میبینید تنها نشانهی دوستداشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگوار و شایستهای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.