من قشنگم خدایی با عمل شبیه شاکر دوست میشم فقط دماغم شبیه شاکر دوست نیست اونو عمل کنم داف میشم موی فر ...
یکی میشناسم قدش کوتاه بود اما پیش از این که سالش بره بالا قرصی براش آوردن خورد و قد کشید.
چند تا و چند روز رو نمیدونم.
عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنهانگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆ شرطه کردومه اگر لهو خمه در چم روژئه بَه شِعِر خوندنهوه تا درکی مئخانه ئَروم اون روگرفت دختر که توی صفحهم میبینید تنها نشانهی دوستداشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگوار و شایستهای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.
من قشنگم خدایی با عمل شبیه شاکر دوست میشم فقط دماغم شبیه شاکر دوست نیست اونو عمل کنم داف میشم موی فر ...
اعتماد به نفس داشته باش بیشتر عکساشو ورمیداره روتوش میکنه مه لقا با اینکه چقدر اون و مادرش و خواهرش عمل کردن چقدر خرج کرده بازم بینیشو روتوش میکنه چروک چشم داره شکم داره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!