2777
2789
عنوان

دهه شصتی ها شما چه رشته ای خوندین

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان طرف با ۹۰۰ پزشکی تهران.تا ۲_۳ هزار شیرین پرشکی قبول میشن. زمان ما با ۲۰۰۰ معلمی کاردانی قبول شد ...

من با ۶۰۰ انسانی تربیت معلم قبول نشدم🙁

مدیریت زدم که بعدا فهمیدم بدردم نمیخورد و الان میگم کاش اونموقع خودمو میشناختمو روانشناسی میزدم😔😔

دهه شصتی؟ الان میخوای بخونی؟

دانشگاه نه 

ولی مدرک طراحیمو گرفتم که بین المللی هست و دارم سیاه قلم کار میکنم 

کلا دارم رشته ی هنر کارمیکنم

سال ۴۰۲ شروع یه زندگی جدید و تحول در من ...بینهایت خود جدیدم رو دوست دارم .💯

دقیقا من ۸۷ کنکور دادم فرهنگیان اصلا نمیگرفت خدا نگذره ازشون ما واقعا سوختیم

من ۸۵ کنکور دادم نبود. خواهرم ۷۷ کنکور داد تربیت معلم بود سال بعدش هم بود و دیگه دقیقا سالی که متولدین ۶۱ کنکور داشتن تربیت معلم جمع شد تا ۱۵ سال نبود. الانم انقدر چندهزار نفر استخدام میکنند که همه ظرفیتا پر میشه و برای کنکوریای دهه۹۰ دیگه جایی نمی مونه. خواهرم میگه الان دانش آموزا کم شدن و چندسال دیگه معلم مازاد خواهیم داشت که کمتر از ۱۰_۱۵ سال سابقه دارن و تا بازنشستگی فاصله زیادی هست. در حالیکه اگه عقل و برنامه ریزی داشتن و کم کم از دهه شصتیا استخدام میکردن نه کمبود معلم داشتن نه مشکل معلم مازاد .فکر کنم با بی عقلیشون که نسل ما شد نسل سوخته الان بچه های دهه ۹۰ هم به این مشکل بربخورن و بچه هامون هم مثل ما بسن

چون ظرفیت ها بیشتر شده و منابع اموزشی هم زیاد شدهمامان من زمان کنکورش رتبه ش 2000 شد پزشکی نیورد اون ...

دقیقا منم سال ۸۷  با رتبه ۲۰۰۰ پزشکی نیاوردم

ظرفیت و امکانات بیشتر شده

اما مخالفم تلاشی توی دهه هشتاد نمیبینم

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
خدا نگذره از اونا که زمان کنکور دهه شصتیا تربیت معلم جمع کردن بعد کنکور ۹۶ یا ۹۷ بود کیلویی تربیت مع ...

الان رتبه ۱۲۰۰۰ پزشکی تعهدی میاره معلمی که چیزی نیست

من ملکه آبی پوش...ملکه علم عشق و ثروت هستم

عزیزم دلیلش افزایش ظرفیت هاست. ما هم تلاش گر بودیم. اما امکانات نبود. تازه ظرفیت های پذیرش دانشگاه ها به شدت پایین بود، رقابت بالا بود. رشته های تاپ که بماند. اونقد کم برمیداشتن مثل معجزه بود قبولی!

واقعا نسل سوخته بودیم. هیچی برامون نبود. الان برا همشون همه ی امکانات هست. ظرفیتهای بالای رشته های خوب یکیشه! تعداد بچه ها هم نسبت به زمان ما خیلی کمتره. رقابت پایینه!

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
دقیقا سال ۸۰ اصلا یادمه تربیت معلم در حد انگشت شمار بومی قبول میشدن

بله  خواهرم اون موقع دانشجو تربیت معلم بود . گفت سال بعد که رفت دانشگاه فقط ۱نفر از استان ما  ظرفیت داشته

دقیقا منم سال ۸۷ با رتبه ۲۰۰۰ پزشکی نیاوردمظرفیت و امکانات بیشتر شدهاما مخالفم تلاشی توی دهه هشتاد ...

اره درست میگید ما سیل جمعیت تو کنکور ثبت نام میکردن با ظرفیتهای کم

بعد دیروز یه دهه هشتادی برا من شاخ شده بود میگفت کنکور ما از لخاظ سختی با شما قابل مقایسه نبوده😐

دقیقا منم سال ۸۷ با رتبه ۲۰۰۰ پزشکی نیاوردمظرفیت و امکانات بیشتر شدهاما مخالفم تلاشی توی دهه هشتاد ...

خیلی ظلمه واقعا

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )