2777
2789
عنوان

دهه شصتی ها شما چه رشته ای خوندین

469 بازدید | 44 پست

الان بچه های دهه هشتاد میبینم خیلی تلاشگر هستن همه رشته های تاپ قبول میشن من هیچکسی نبود راهنماییم کنه خیلی خر بودم...  درسم خیلی خوب بود ولی یه مدرسه اشغال میرفتم 

چون ظرفیت ها بیشتر شده و منابع اموزشی هم زیاد شده

مامان من زمان کنکورش رتبه ش 2000 شد پزشکی نیورد اون زمان ظرفیت ها خیلی کمتر بود

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلی خیلی تلاشگر بودم و انتخاب رشته بلد نبود رشته خوب نزدم نه کلاسی رفتم نه حتی کتاب کنکور یا تستی داشتم حتی تو خونه برادرش خوندن گیر میدادن که همه اش چرا تو اتاقی و یه کار دستم میدادن که درس نخونم الان بچه ها کلی امکانات دارن ظرفیتا چند برابر شده 

من یکی دوستام با هزار خورده ای تغذیه اورد

الان طرف با ۹۰۰ پزشکی تهران.

تا ۲_۳ هزار شیرین پرشکی قبول میشن. زمان ما با ۲۰۰۰ معلمی کاردانی قبول شد با ۱۰هزار کاردانی بهداشت حرفه ای شبانه.

دهه شصتیا نسل سوخته هست واقعا. چقدر خودکشی برای کنکور. چقدر پشت کنکور می موندن آخرشم رشته در پیت

منم همینطور

دلم میخواست معلم شم ولی حتی نمیدونستم باید دانضگاه تربیت معلمو انتخاب کنم

البته مجبور هم بودم رشته اس انتخاب کنم که بتونم بعد دیپلم برم سرکار

کامپیوتر خوندم بعد دیپلم هم چهارسال رفتم سرکار تا تونستم برم دانشگاه

ولی وقتی لبسانس گرفتم نتونستم هیچ جا استخدام شم چون سنم از استخدام بیشتر شده بود

همیشه یادتان باشد که زندگی پیشکشی است برای شادمانی و خوب زیستن، لبخند زیباترین آرایش هر فرد است و مثبت اندیشی کلید خوشبختی.
منم همینطوردلم میخواست معلم شم ولی حتی نمیدونستم باید دانضگاه تربیت معلمو انتخاب کنمالبته مجبور هم ب ...

خدا نگذره از اونا که زمان کنکور دهه شصتیا تربیت معلم جمع کردن بعد کنکور ۹۶ یا ۹۷ بود کیلویی تربیت معلم برواشتن. طرف با رتبه ۱۳ هزار و چندتا درس افتاده قبول شد

خدا نگذره از اونا که زمان کنکور دهه شصتیا تربیت معلم جمع کردن بعد کنکور ۹۶ یا ۹۷ بود کیلویی تربیت مع ...

دقیقا من ۸۷ کنکور دادم فرهنگیان اصلا نمیگرفت خدا نگذره ازشون ما واقعا سوختیم 

خدا نگذره از اونا که زمان کنکور دهه شصتیا تربیت معلم جمع کردن بعد کنکور ۹۶ یا ۹۷ بود کیلویی تربیت مع ...

اره سن ما هم گذشته بود اون موقع

همیشه یادتان باشد که زندگی پیشکشی است برای شادمانی و خوب زیستن، لبخند زیباترین آرایش هر فرد است و مثبت اندیشی کلید خوشبختی.