2777
2789
عنوان

دهه شصتی ها شما چه رشته ای خوندین

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 44 پست

الهیات علوم قرآن و حدیث.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
من با ۶۰۰ انسانی تربیت معلم قبول نشدم🙁مدیریت زدم که بعدا فهمیدم بدردم نمیخورد و الان میگم کاش اونمو ...

انسانی متاسفانه رتبه بالاها در حقشون اجحاف میشه. آقایون باز برای قصاوت هست اما از آشناها خانم رتبه ۵۰ شد که رفت روانشناسی دانشگاه تهران. در حالیکه تجربی با این. رتبه دندون یا داروسازی تهران میشد قبول بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره درست میگید ما سیل جمعیت تو کنکور ثبت نام میکردن با ظرفیتهای کمبعد دیروز یه دهه هشتادی برا من شاخ ...

عه

دقیقا همینو یه نفر دیروز به من زد

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
چی خوندی

نگم برات

با خریت محض قید پرستاری و مامایی رو زدم و بیولوژی جانوری خوندم

بعد لیسانس دیدم گند زدم کانون مدرک زبانم رو گرفتم همونجا هم ۱۰ سال تدریس کردم و شوهرم ازم گرفت و خورد و یه آبمیوه روش 

منم الان کنار کشیدم نشستم خونه خانمی میکنم

نگم براتبا خریت محض قید پرستاری و مامایی رو زدم و بیولوژی جانوری خوندمبعد لیسانس دیدم گند زدم کانون ...

ای بابا متولد ۶۳ هستی؟هم سنیم

چند تا بچه داری

من ملکه آبی پوش...ملکه علم عشق و ثروت هستم

انسانی متاسفانه رتبه بالاها در حقشون اجحاف میشه. آقایون باز برای قصاوت هست اما از آشناها خانم رتبه ۵ ...

من هنیشه حسرت میخورم که چرا روانسناسی نزدم.منم دانشگاه تهران خوندم.الان اون خانوم موفقه؟

نگم براتبا خریت محض قید پرستاری و مامایی رو زدم و بیولوژی جانوری خوندمبعد لیسانس دیدم گند زدم کانون ...

منم ۴هزار تجربی بودم منطقه ۱، کد رشته اشتباه زدم رفتم منابع طبیعی یه شهر دورافتاده درحالی که شهر خودم پرستاری دولتی اوردم و تقریبا غیر تهران همه جا،ولی دانشگاه بعد کارنامه سبز با انتقالیم موافقت نکرد بدون کلاس و تست و دبیر خوب و آزمون آزمایشی

ما سوختیم؟؟؟ فراتر خاکستر شدیم زیر۵۰۰پزشکی کنسل بود زیر ۱۵۰۰منطقه یک فرهنگیان غیرممکن

چند سال طول کشید مدرک زبان بگیری؟ یعنی شوهرت پولاتو میگرفته؟

من از بچگی انقدر سریال میدیدم و خودم خودخوان میخوندم زبانم خوب بود😁

تعیین سطح کردم ۳ ترم خوندم مدرک کانون زبان رو گرفتم

بله

۱۰ سال رفتم سرکار گفت اگه بری باید حقوقت رو خرج همین زندگی کنی

داستانش مفصله

توی تاپیکای اوایل عضویت هست