2777
2789

ممیوه هیچی نداریم . سیب زمینی رب پنیر برنج داریم  نان پیاز

چی بزارم ک بخورن بچه ها تو مدرسه

دبستانی پولی ب اون صورت نیس دستم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پوره ی سیب زمینیهم سیر کننده است هم ساندویچش خوشمزه است

چجوری درست مسگنب 

هر مویع درست کردم بدمزه بود

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

چجوری درست مسگنب هر مویع درست کردم بدمزه بود

فقط روغن و پیاز و سیب زمینی میخواد 

اول بذار سیب زمینی آب پز بشه و بعد که پخت بذار کامل سرد بشه و بعد بکوب

بعد یه پیاز کوچک رو اول یکم سرخ کن ؛ زردچوبه و پیاز و فلفل سیاه بزن و بعد هم سیب زمینی هارو اضافه کن

من خودم سبزی خشک هم میزنم ( شنبلیله و جعفری ) اگر بچه هات سبزی خشک میخورن بزن خوشمزه میشه

دلم گم شده پیداش میکنم من 💚 اگه عاشقه که وای به حالش ؛ رسواش میکنم من

برا مدرسه غذا با پیاز نزار عزیزم. بوش تو کلاس میپیچه، بقیه بچه ها حالشون به هم میخوره. سیب زمینی سرخ کن بزار لای نون. ببره

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را