2777
2789
عنوان

کیا نامادری مهربون دیدن

189 بازدید | 6 پست

خانوما بنظرتون نامادری مهربون وجود داره؟ من هرچی دیدم همه از اون بچه بدبخت متنفرن 

من شاید زندگیم ب جدایی ختم شه تنها امیدم خواهر شوهرامه ک عاشق دخترم هستن و میگم شاید اونا اگه نامادری بچه مو اذیت کنه پشتش وایسن و مطمنم شوهرم اون موقع پشت زن جدیدشو میگیره خیلی استرس دارم برا بچم کیا بچه شون زیر دست نامادریه؟

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

نامادری مهربون وجود داره ولی این بلا رو سر روحیه اون بچه نیار

بچه رو خودت بزرگ کن از شوهرت بگیرش

گر نگهدار من آن است که خود میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد....! دوتا دوست خوشملیم که کاربری دست هر دوتامونه جهت جلوگیری از هر گونه سوء تفاهم میگم که مودی نیستمممممم و بخاطر همین تاپیکا کلا باهم فرق دارن🤣🤣🤣   اگه استارتر نیستی و نظرتو درباره کامتنم میخوای بد بگی و بهم بی احترامی کنی اصلا روم ریپلای نزن چون یا جوابتو نمیدم یا یه جوری میدم که خودت خجالت زده بشی که چرا باهام بد حرف زدی ... دیگهههههه یه دختر پرانرژی در فضای مجازیم و در عین حال بسیار جدی که اگه تو دنیای واقعی ببینیم اصلا باورت نمیشه😂😂😂 .  در آخر بهترین ورژن خودمم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نوه عموم زیر دست نامادری بزرگ شده البته تو خونه ی پدرش وزن با با نبوده تو خونه ی مادر بزرگ میمونده ...

خدا لعنتش کنه چکار دارن به این بچه های بیچاره 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

نامادری مهربون وجود داره ولی این بلا رو سر روحیه اون بچه نیاربچه رو خودت بزرگ کن از شوهرت بگیرش

مطمنم نمیدش بمن کامل چون دوسش داره و مطمن باش حتی اگه حضانتش بمن داده بشه دادگاه یا تایمی در نظر میگیره که پیش پدرش باشه🥲

اما خب من نهایت تلاش خودمو میکنم فعلا جدا نشیم اگه هم شدیم بچه رو بگیرم کامل 

خدا لعنتش کنه چکار دارن به این بچه های بیچاره

عزیزم هیچ عمه ای و هیچ خاله ای مادر نمیشه من عمه هستم خاله هم هستم خیلی دوستشون دارم ولی اگر دست به بچم بزنن دیگه اون عمه و خاله ی مهربونه نیستم بچه های خودم از بچه های خواهر وبرادرم عزیزتر و مهمتر هستن