2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو توقع داشتی با مرد خیانتکار زندگی کنه شوهرت از ایناس که میگه هربلایی سرت اوردم باید بسازی

شما چرا میسوزی این وسط ؟؟ حتما شما سه طلاقه هستی ک بهت برخورده 

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

بگو توقع داشتی با مرد خیانتکار زندگی کنه شوهرت از ایناس که میگه هربلایی سرت اوردم باید بسازی

خداروشکر تورفاه کاملم بهکوری چشمت 

تو هم پس مثل شوهرت کم عقلی 

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد  

خداروشکر تورفاه کاملم بهکوری چشمت تو هم پس مثل شوهرت کم عقلی

خداروشکر ک رفاه کاملی . من حسرت چیزی ب دل ندارم 

خب الحمدلله عقلم داری پس سرتو بکن تو زندگی خودت 

بله درسته،من تو عقد دارم جدا میشم،برای ازدواج دوم بشدت ترس دارم،چون ضربه بدی بهم زدن و فقط یک مرد می ...

حالا فکر کن اگر چند سال زندگی مشترک داشتی باهاش چقدر سخت تر میشد ‌. 

باز تو عقد جدا شدن بهتره

من بعد پنج سال زندگی مشترک جدا شدم . 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
خداروشکر ک رفاه کاملی . من حسرت چیزی ب دل ندارم خب الحمدلله عقلم داری پس سرتو بکن تو زندگی خودت

همین امثال تو هستن که مردها رو پررو کردن شوهرت علنا گفته دوستت باید با مرد خیانتکار میساخت خب دیگه تو هم پس حرفشو قبول داری که با حرف من بهت برخورد

شوهر من همیشه میگه تنها چیزی که قابل ببخشش نیست خیانته 

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد  

حالا فکر کن اگر چند سال زندگی مشترک داشتی باهاش چقدر سخت تر میشد ‌. باز تو عقد جدا شدن بهترهمن بعد پ ...

چند ماه قبل عروسی،اختلاف پیدا کردیم علت اصلی هم دخالت خانواده و بیشرف بودن خودش بود..هرگز نتونستم تحمل کنم و خداروشکر قبل عروسی ذات بدشون رو نشون دادن

شما مجددا ازدواج کردین؟

برکتِ روضه ی او بود اگر شیعه شدیم،،،نامِمان هست مسلمانِ اباعبدالله(س)🙏🙏...
چند ماه قبل عروسی،اختلاف پیدا کردیم علت اصلی هم دخالت خانواده و بیشرف بودن خودش بود..هرگز نتونستم تح ...

نه عزیزم 

یکماهه جدا شدم 

نه عزیزم یکماهه جدا شدم

ان شاالله خداوند یه مرد واقعی و خوب سر راهتون قرار بده که کلا گذشته رو فراموش کنید ❤

برکتِ روضه ی او بود اگر شیعه شدیم،،،نامِمان هست مسلمانِ اباعبدالله(س)🙏🙏...
ان شاالله خداوند یه مرد واقعی و خوب سر راهتون قرار بده که کلا گذشته رو فراموش کنید ❤

ممنونم از دعای خوبت 

انشالا در حق خودت اجابت بشه ،❤️