2777
2789
عنوان

کورتاژ بقایای دو سی سی

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 44 پست
نگران نباش منم دوسال پیش ازفردای شب یلداسقط کردم تا۲۰ اسفندالکی کش دادن قرص خوردم بقایانیفتادانقدردی ...

الانم باز بعد دفع شدنش خونریزی شدید دارم😭

خیلیا خونده بودم میگن اولین پریود بعد سقط سنگینه و شدیده ولی دیگه الان از صب فقط داره قطره قطره خون میچکه از صب موندم دسشویی 

به نظرتون خطرناکه این خونریزی؟

الانم باز بعد دفع شدنش خونریزی شدید دارم😭خیلیا خونده بودم میگن اولین پریود بعد سقط سنگینه و شدیده و ...

نگران نباش من روزهای اول یک دفعه انگاربافشاریک عالمه خون دفع میشدوحشتناک یه تیکه میومدبعدش دوباره خونریزی کم میشدتاچندساعت بعدیامثلافرداش عزیزم شایددفع شده باشه انشاالله میری سونومیگن دفع شده فقط حتماقرص اهن بخور چون من بعدش ازمایش دادم بشدت کم خون شده بودم

💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بعد اینکه بقایات رو در آورد دیدی؟ من یه چیز خیلی سفت اندازه لوبیا دیشب دفع شد معلوم بود از جفت ...

نه من اولش یه لخته اندازه کف دست بودتوخونه دفع شد بعدش یه چیزهای شبیه خوشه انگور اخری که توی اتاق عمل بود بیهوش بودم فقط انقدردورش عفونت جمع شده بودسونوگراف اشتباهی تشخیص مولار دادولی دکترگفت بخاطرعفونت دورش باعث اشتباه شده بودفرستادن پاتولوژی گفتن جای نگرانی نیست مولارنبوده منوقبلش کلی ترسوندن ولی خداروشکربخیرگذشت شمام استرس نداشته باش انشاالله بقایا دفع شده توکل بخداکن

گوجه مگه سردی نیس؟به خاطر اون من گوجه رو نمیخورم که الان سردیه🤦‍♀️😂

گوجه خونسازه چیزای خونسازبخورجگرپسته بزن گوگل ببین چی خوبه بخوربه خودت برس

گوجه مگه سردی نیس؟به خاطر اون من گوجه رو نمیخورم که الان سردیه🤦‍♀️😂

چرا سردی و خوب نیست

کاچی بخور با روغن زرد تقویت بشی 

کورتاژ هم نری خودش دفع میشه 

برای من ۲ماه و نیمه بود قلبش از کار افتاد تو خونه کامل دفع کردم خون ریزیم یکم زیاد بود که ب مرور کم شد

یک حجام هستم و در زمینه طب اسلامی فعالیت میکنم مشغول یادگیری هستم،اگه سوالی دارید بپرسید درحد دانشی که دارم پاسخ میدم.بیماری ازتون دور باشه الهی💚

چرا سردی و خوب نیستکاچی بخور با روغن زرد تقویت بشی کورتاژ هم نری خودش دفع میشه برای من ۲ماه و نیمه ب ...

احساس میکنم دفع شده 

همونی که دیشب دفع شد فک میکنم همون بوده باشه 

بازم نمیدونم دو سه روز دیگه صبر میکنم پریودیم تموم شه برم سنو 

چون الان خونریزیم شدید شده

چرا سردی و خوب نیستکاچی بخور با روغن زرد تقویت بشی کورتاژ هم نری خودش دفع میشه برای من ۲ماه و نیمه ب ...

عه🥲برا من که ۶ هفته بود کلی غصه خوردم خدا دامنتونو سبز کنه🥺بعدش بچه دار شدید یا هنوز اقدام نکردی؟

عه🥲برا من که ۶ هفته بود کلی غصه خوردم خدا دامنتونو سبز کنه🥺بعدش بچه دار شدید یا هنوز اقدام نکردی؟

چرا تقریبا ۶ماه بعدش اقدام کردم الان دخترم۴سال و نیمشه😍

یک حجام هستم و در زمینه طب اسلامی فعالیت میکنم مشغول یادگیری هستم،اگه سوالی دارید بپرسید درحد دانشی که دارم پاسخ میدم.بیماری ازتون دور باشه الهی💚

غصه نداره برای خیلی ها پیش میاد توکل ب خدا کن 

انشاالله دفعه بعد سالم‌و صالح باشه🌹