2777
2789
عنوان

کورتاژ بقایای دو سی سی

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 44 پست
ببخشا سوالم زیاد شد دکترتو خودت قبلا هماهنگ کرده بودی یا تو همون بیمازستان دکتر میدن؟ میتزسم بیفتم د ...

از مطب دکتر نامه بستری گرفتم ولی خود دکترم نیومد یه متخصص دیگه اومد

توی بیمارستان خانم های دیگه رو دیدم که از اورژانس بیمارستان نامه بستری گرفتن با سونویی که بردن 

اکثرا بیهوش میکنن همه رو من چون مشکل داشتم بیحسی گرفتم کلا پنج دقیقه بود کارش دست کار آموز هم نمیدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی امید دادین مرسی با اینکه زیر دو سانته بقایام و الانم پریودم ولی دکترم کورتاژ نوشته و گفته کورتا ...

چه دکتر احمق و بی سواد و بیشعوری بوده 

اصلا دیگهههههههه نرو پیشش زنیکه ی بیخود 

از اول میرفتی کورتاژ الان تموم شده بود دکترت بمیره ایشالا

عزیزم بعد اینکه بقایات رو در آورد دیدی؟ 

من یه چیز خیلی سفت اندازه لوبیا دیشب دفع شد 

معلوم بود از جفته چون توش رگه های خیلییی نازک داشت 

ولی از دیشب باز خونریزیم شدید تر شده و لخته های خونی دفع میکنم 

به نظرتون همون اندازه لوبیا بوده؟؟

عزیزم بعد اینکه بقایات رو در آورد دیدی؟ من یه چیز خیلی سفت اندازه لوبیا دیشب دفع شد معلوم بود از جفت ...

الان با این خونریزی من سنو نمیخوام برم و شوهرمم سر کاره شب میاد و شبم میبندن همه جارو 

به نظرت این خونریزی ترسناکه یا تحمل کنم قط میشع؟ 

شدیده

نگران نباش منم دوسال پیش ازفردای شب یلداسقط کردم تا۲۰ اسفندالکی کش دادن قرص خوردم بقایانیفتادانقدردیرشدعفونت کردبعدهزینه آزاددادم کورتاژم کردن بعدش خونریزی نداشتم راحت شدم نزاردیربشه کورتاژکن اصلاهم خطری نداره کورتاژقدیم بودالان علم پیشرفت کرده نگران نباش

💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔
نگران نباش منم دوسال پیش ازفردای شب یلداسقط کردم تا۲۰ اسفندالکی کش دادن قرص خوردم بقایانیفتادانقدردی ...

عه پس انقد گریه نکنم دیگه🥲

عزیزم من دیشب اندازه یه لوبیا ی سفت که توش رگه های خونی داشت دفع شد 

اندازه یه لوبیا بود ولی سفت بود 

بعدشم خونریزیم شدید شده و لخته های خونی دفع میکنم 

به نظرتون دفع شده؟؟

و این خونریزی شدید طبیعیه؟؟

نگران نباش منم دوسال پیش ازفردای شب یلداسقط کردم تا۲۰ اسفندالکی کش دادن قرص خوردم بقایانیفتادانقدردی ...

اره من ۴۵ روز از سقطم داره میگذره و الان پریودم 

با پریودیم همونی که گفتم دفع شده اندازه لوبیا 

فردا پسفردا میرم سنو اگه دفع شده باشه که راحت میشم 

نشه مستقیم میگم کورتاژ 

چون واقعاا از لحاظ جسمی که داغون شدم از لحاظ روحی هم خیلیی خسته ام