2777
2789

💥 ورزش رو جدی بگیرید، نه فقط برای تناسب اندام، بلکه برای حال خوبتون!

🧠 تحقیقات علمی بارها ثابت کرده که فعالیت بدنی منظم باعث ترشح اندورفین‌ها (همون هورمون‌های شادی) میشه؛ یعنی بعد از ورزش، مغزتون یه دوپینگ طبیعی دریافت می‌کنه!

🚀 ورزش نه‌تنها انرژی‌تون رو بالا می‌بره، بلکه تمرکز، کیفیت خواب، و حتی اعتماد به نفس‌تون رو هم تقویت می‌کنه. حس خوبِ «من تونستم» بعد از یه پیاده‌روی یا دوچرخه‌سواری ساده، معجزه می‌کنه!

⏳ نگید وقت ندارم! ورزش لازم نیست همیشه باشگاه باشه یا ساعت‌ها طول بکشه. یه پیاده‌روی ۲۰ دقیقه‌ای یا یه دور دوچرخه‌سواری توی پارک هم کافیه تا حالتون عوض بشه.

🌿 اگر به هر دلیلی نمی‌تونید ورزش‌های سنگین انجام بدید، پیاده‌روی و دوچرخه‌سواری بهترین گزینه‌ان: کم‌هزینه، در دسترس، و فوق‌العاده مؤثر.

پس از همین امروز، یه گوشه از برنامه‌تون رو به حرکت اختصاص بدید. بدن‌تون، ذهن‌تون و روح‌تون ازتون تشکر خواهند کرد!

من از همون بچگی همیشه به ورزشم اهمیت دادممم همیشهه

واقعا خیلی خوبه 

جتی اگر به غذاتون هم زیاد اهمیت ندید و چیزای مضر هم بخورید(مثل من👩🏼‍🦯😂) عیبی نداره اصلااا ولی ورزشتون رو بکنید

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️

مثلا من وقت هایی که حوصله ندارم برم باشگاه یا ورزش کنم شوهرم مثلا پز میده ورزش میکنه و به خودش یه نمره میده به شوخی😂

بعد منم برای اینکه کم نیارم میرم ورزش میکنم

یا وقت هایی که میرم دوچرخه سواری غذا خشک برای گربه ها برمیدارم که یه انگیزه بهم بده که حتماا برم دوچرخه سواری ام رو

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله از شنبه🤣🤣🤣🤣

منم اینجوری ام😂😂

ولی مثلا بگم از شنبه واقعاا شروع میکنم

الان دیدم شوهرم داره میره پیاده روی مثلا به من پز بده من ورزش میکنم و اینا😂

منم خسته بودمااا ولی از لجم پاشدم رفتم دوچرخه سواری😂😂

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️

منم اینجوری ام😂😂ولی مثلا بگم از شنبه واقعاا شروع میکنمالان دیدم شوهرم داره میره پیاده روی مثلا به ...

خیلی عالیه.

منم صحبتم فان بود.

وگرنه من آدمی هستم که عاشق ورزشم.اصلا تنها دلیل حال خوبم ورزشه.کلا از وقتی یادم میاد ورزش میکردم.پارسال شدت ورزشم بیشتر کردم.آسیب هم دیدم.ولی با لطف خدا دوباره بلند شدم.

تمااام اطرافیان و دوستانمو به سمت ورزش بردم.

(این دو سه روز بخاطر پریودی ورزش نکردم )از شنبه استارت میزنم.

من ورزش میکنم عالیه برای حفظ روحیه خیلی خوبه

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

خیلی عالیه.منم صحبتم فان بود.وگرنه من آدمی هستم که عاشق ورزشم.اصلا تنها دلیل حال خوبم ورزشه.کلا از و ...

وایییی چقدر عالییییی موفق باشیییییییی❤️❤️❤️❤️❤️❤️

احییییی خدارشکر که الان بهتری💋💋💋

من پریود میشم چون پریودام خیلی سبکه اصلا درد که ندارم تازه این بار هم خونریزی ام زیاد نبود تونستم بازم ورزش کنم

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️