2777
2789
عنوان

شما لباساتونو چند وقت یکبار میندازین دور

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 40 پست

تا بند بند نخش بهم وصله نمیندازم دور😆،به هر دلیلی دلم رو بزنه،اگر خوب باشه میدم نیازمند،اگر خوب نبود،تبدیل به گاز پاک کن میشه

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسیراست میگنلباس زمستانه واسه بچهرشت ارزان ترهاینجا لباس بچگانه زمستانه گران هستاونجا چطوره

جان؟😐😐 کی همچنین چیزی گفته والا رشت لباساش خیلی خیلی گرونه اصلا زیر یه تومن هیچی پیدا نمیشه 

بچگانه هم خیلی گرونه هرکی گفته بیخود کرده 

🥰🤗 عاشق این دوتا استیکرم

۲۰ سال یه بار 

تازه لباسای چهل سال پیش هنوز تو بساط مامانم اینا پیدا میشه 😄

فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

من لباسام به حد کهنه نمی‌رسند اما اگر پارگی لک شدگی یا این طور مواردی باشه میندازم آشغالی

ولی لباس سالم که تنگ یا گشاد یا به دلم نبوده یا یکی دو بار پوشیدم را می‌بخشم 

مردم اشغال پوش ما نیستند که ترجیح میدم نبخشم تا کهنه ببخشم 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
شاید نپوشم ولی دل کندن ازشون برام سخته

آخ گفتی الان منم از طرفی دلم نمیاد بدم چون خاطره دارم ولی جا نیس اخه کجا بزارم 😔😔 ولی از طرفی هن دل چند نفرو شاد میکنم

🥰🤗 عاشق این دوتا استیکرم

وای وای🤣🤣🤣

جدی میگما🤣

فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
من لباسام به حد کهنه نمی‌رسند اما اگر پارگی لک شدگی یا این طور مواردی باشه میندازم آشغالی ولی لباس س ...

ی معتادی بود از تو سطل اشغال پوست تخم مرغ این چیزا درمیاورد میخورد

اون معتاد ترجیح میده لباس کهنه نصیبش شه تااین ک همونم نصیبش نشه

هرچند خودمم لباسایی ک دلموزدن یا نسبتا نو هستن رو ب دیگران میبخشم

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

من لباسام به حد کهنه نمی‌رسند اما اگر پارگی لک شدگی یا این طور مواردی باشه میندازم آشغالی ولی لباس س ...

اره عزیزم اگه خراب باشه ک اصلا کار خوبی نیست بدیم ب نیازمند لباسای منم تازه هستن کلا ده بار هم نپوشیدم دیگه هم نمیپوشم گفتم بدم بره

🥰🤗 عاشق این دوتا استیکرم

هرسال تو خونه تکونی عید لباس میدم بره

یسریاشو کم پوشیدم نو موندن ولی خب دیگه استفاده ندارن برام میدم نیازمند

ولی اونایی که زیاد پوشیدمو میندازم دور

عضو گروه چهار ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۸۴.۵۰۰ وزن هدف ۷۵