2777
2789
عنوان

شما لباساتونو چند وقت یکبار میندازین دور

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 40 پست
من تا کهنه میشن استفاده میکنم بعدم ميندازم برهحس خوبی ندارم لباس استفاده شده ام رو بدم به کسی

عزیزم دور ننداز اگه واقعا قابل استفاده هست و کسی میتونه بپوشه به نیازمندان بده اگه خیلی خرابه ک هیچی 

🥰🤗 عاشق این دوتا استیکرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی معتادی بود از تو سطل اشغال پوست تخم مرغ این چیزا درمیاورد میخورداون معتاد ترجیح میده لباس کهنه نصی ...

من جای اون معتاد که نمیتونم تصمیم بگیرم عزیزم

که چی دوست داره 

اما جای خودم که قرار هست چیزی ببخشم ترجیح میدم 

چیزی بهتر ببخشم نه پاره پوره هایی که یک عمر تا حد دستمال گاز پاک کنی رسوندم و پوشیدم و اشغالش را به عنوان بخشش بدم به بقیه

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
اره عزیزم اگه خراب باشه ک اصلا کار خوبی نیست بدیم ب نیازمند لباسای منم تازه هستن کلا ده بار هم نپوشی ...

خوب کاری کردید عزیزم 

وقتی تمیز و نو هستند بلآخره هستند افرادی که احتیاج دارند 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
تو دیگه کی هستی بابا🤣

خودم میدوزمشون برام ارزش معنوی دارن😆

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...