2777
2789

اینم محصول جدید مجلس شورای اسلامی اگر مرد رها کرد رفت دیگه سرگردان و سربار خانواده

درسته خدا هست

ولی خارجی ها عاشق زنان ایرانی هستن 

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنی آدم اعضای یک دیگرند چو عضو به درد آورد دگر عضوها را نماند قرار  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زن ایرانی اگ عقل تو کله ش باشه صیغه نمیکنه

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

منم همیشه برام سوال بود

ولی درستشو نفهمیدم آخرش

فقط امارات رو خوندم ک نوشته بود اگر زن ایرانی بگیرن مقیم میشه بعد ک طلاق دادش باید برگرده

💞سر ارادت ما و آستان حضرت دوست💞💞که هر چه بر سر ما می‌رود ارادت اوست💞💞نظیر دوست ندیدم اگر چه از مه و مهر💞💞نهادم آینه‌ها در مقابل رخ دوست💞

مجلس در حال تصویب قانونی است که مرد خارجی با صیغه کردن زن ایرانی، تبعه ایران شود

روزنامه جمهوری اسلامی درباره یک پنهانکاری عجیب در مجلس افشاگری کرد و مدعی شد: در حال تصویب قانونی هستند که مرد خارجی با صیغه کردن زن ایرانی، تبعه ایران شود.

1
5
10
15
20
25
30
35
40

افغاني ها منظورته

🤣🤣🤣🤣🤣

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

این روزنامه نوشت: این روزها موضوع سازوکار تدوین تشکیلاتی به نام «سازمان ملی مهاجرت» به دلیل انحرافات محتوائی شائبه‌های زیادی را در افکار عمومی و رسانه‌ها ایجاد کرده که تصویب آن می‌تواند خطرات زیادی را برای کشور ایجاد کند.

قصه از این قرار است که دولت، قانونی را تحت عنوان «قانون ایجاد سازمان ملی مهاجرت» در قالب یک لایحه جهت ساماندهی موضوع مهاجرین به مجلس ارائه کرد ولی دست‌های خاصی در مجلس، آن لایحه 11 ماده‌ای دولت را به 70 ماده افزایش دادند که در واقع دیگر «لایحه» نیست، بلکه «طرح» این افراد می‌باشد.

1
5
10
15
20
25
30
35
40