شوهرم درامد خاص و ثابتی نداره ولی خب گاهی کارپاره وقتی میکنه خب یه مقدار پول دستمون میاد ولی پدرشوهرم اینقددد ادم بی درک و ظالمه مثلا میگه تو با ماشین من رفتی این کارو کردی باید نصفشو بهم بدی نصف پوله رو شوهرم با نارضایتی میده و اگه نده خب دعوا را میندازه بعدشم نصفی که برا خودمون مونده رو هم دیگه خرج خونه رو باز میندازه گردن شوهرم و ما از اون پول هیچی دستمونو نمیگیره دوس دارم بمیرم که راحتشم😭😭😭چکار کنم این پیر بی درکو(خودش توان زندگی داره ولی از بس از پول این بچه برمیداره زندگیصم بی برکت شده۵۰۰ میلیونو تودیک ماه خرج میکنه)
خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد قشنگترین اتفاق زندگی رسیدن به تو ای یار قدیمی
پدر شوهر منم یه ماشین داشت داد شوهرم کار کنه بماند که کلی پول شوهرم بهشون میداد گوشت مرغ میوه هممممش شوهرم بعدم کم کم پول ماشینشو داد هنوز میگه ماشین مال منه😑😑
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
واقعا خاک بر سرش که ۲ ساله عقدیم و فعلا با این کاراش ما نتونستیم یه پول برا خرید وسیله جمع کنیم چون ما تا رو پولی حساب میکنیم حتی براش نقشه میکشیم دوتایی یهوومیبینی پولو میبره ما هم هیچ
خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد قشنگترین اتفاق زندگی رسیدن به تو ای یار قدیمی
چه پدر متفاوتی هست پدر شوهر شما برعکس خیلی از پدرها که همه چیزو واسه بچه هاشون میخوان
برا ما هم دور و اطرافمون اینجوری خیلی زیاده که حتی عروسشون هم همین حرف شما رو میزنن ولی واسه ما متاسفانه اینجوری نیست نزدیک عقد بود میدونست بچش میخواد عقد کنه پولاشو برد من دیگه واقعاا کم خرید و اینا کردم
واقعا خاک بر سرش که ۲ ساله عقدیم و فعلا با این کاراش ما نتونستیم یه پول برا خرید وسیله جمع کنیم چون ...
چه ادم هایی پیدا میشه عزیزم هرجور شده دیگه ازش چیزی نگیرین و چیزی هم که در مبارین بهش یک قرون ندین مرتیکه عوضی اعصابم بهم ریخت ادم همچین چیزها میشنوه فشاری میشه