2777
2789
عنوان

پدر شوهرم عوضیم

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 42 پست
شوهرت باید تو روش وایسه تو اصلا دخالت نکن به شوهرت بگو تا بگه و یه مدت قهر کنه باهاش تا درست شه

کاری از پیش نمیره متاسفانه چون اگه تو روش وایسه اقا داد و بیدادد میکنه و بقیه در و همسایه جمع میشن 

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد قشنگترین اتفاق زندگی رسیدن به تو ای یار قدیمی

بیچاره شوهرت که بخاطر کارهای پدرش باید شرمنده تو بشه و نتونه به زندگیش برسه

دقیقا همینطوری شده همیصه میگه واقعا نمیدونم چرا خانوادم اینقد بدن

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد قشنگترین اتفاق زندگی رسیدن به تو ای یار قدیمی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا منو فک کن که چه حالیم بخدا الان که شوهرم گفت قشنگ انگار فکم قفل کرد گفت ناراحت نشو بهش فک نکن گ ...

وووای عزیزم خیلی بده ادم اینجوری باشه واقعا متاسفم برای همچین پدر هایی ما که پدرمون حامی ما بود و هرچی داشت ریخت به پای بچه هاش که خوب زندگی کنن من نمیدونم اینجور ادم های چجوری زندگی میکنن چیزی نمیخواستیم حداقل چیزی که خودتون در میارین هم ازتون میگیره و باعث میشه زندگیتون عقب بیفته و سخت پیش بره عزیزم 

چرا شوهرت کار خاص و ثابت نداره؟ با چه پشتوانه ای تو این گرونی و اوضاع ازدواج کرده؟ بره کار پیدا کنه ...

اول اینکه این موضوع اصلا به شما مربوط نی کار خاصی نداره چون توووو داری تو جامعه ای زندگی میکنی که کار تووش پیدا نمیشه حتی برای فوق لیسانس که همسر منه با پشتوانه مرد بودنش ازدواج کردم بعدشم موضوع تایپ نبود پول نیست موضوع تایپ اینه خانواده بی درک که نمیفهمه پول برای خود ادمه و اونا سهمی توش نداره اگه شنا کار بلدی بگو بفرستمش بره یه جوری مگیی پیدا کنه انگار ریختن دست فروشا جمعه بازار یه جوری صحبت نکن که کسی فک کنه خارج تشریف داری و نمیدونی تو جامعت جوونا تو چه شرایطین😒

وووای عزیزم خیلی بده ادم اینجوری باشه واقعا متاسفم برای همچین پدر هایی ما که پدرمون حامی ما بود و هر ...

دقیقا منم حرف اینه که با اینکه وضع مالیش خوبه واقعا ما چیزیی نمیخوایم فقط دستش تو جیبا نباشه 

😭😭😭😭😭بنده خدا ازش همیشه حمایت کن و باهم تلاش کنید و زندگیتون رو بسازید گور باباش بره گمشه مردک ...

قصد خرید یه وسیله داشتیم یه عالمه هر دو ذوقشونو داشتیم حتی جاشونم انتخاب کردیم فک کن یهو تا پول اومد نصفش رفت و ما واقعا دیگه توان خرید یکیش رو هم از دیت دادیم و بادمون مث چی خالی شد پنچر پنچر

اول اینکه این موضوع اصلا به شما مربوط نی کار خاصی نداره چون توووو داری تو جامعه ای زندگی میکنی که کا ...

اکه بع ما مربوط نیست چرا این جا میگی؟

عزیزم درکت میکنم از خانواده ی زیر خط فقر بودن مثل تو و شوهرت سخته ببین از چه خانواده ای هستی که داری با یع آس و پاس ازدواج میکنی که بری خونش گشنگی بکشی

از الان تمرین گشنگی کن هر روز روزه بگیر که خونه ی شوهر سخت نشه برات

اکه بع ما مربوط نیست چرا این جا میگی؟عزیزم درکت میکنم از خانواده ی زیر خط فقر بودن مثل تو و شوهرت سخ ...

گفتم راجب کار شوهرم نظر بدید؟؟؟ گفتم پدر مفت خورشو بگید چکار کنم!!

ما زیر خط فقر نیستیم ولی اگه کسیم زیر خط فقر بخاطر زیاد خواهی بالا خط فقر هایی مث شماست که زبونتون هم مث خودتون بد ذات و پر از زخم و کنایس

اس و پاس اونیه که حتی شخصیت صحبت نداره یعنی شما دوست عزیز

یعنی چی پونصد میلیون رو تو یک ماه خرج کرده؟چی کار می‌کنه مگه؟

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
یعنی چی پونصد میلیون رو تو یک ماه خرج کرده؟چی کار می‌کنه مگه؟

ولخرجی میکنه جانم الان تو رو ولخرجی کردن یا معامله بی سر دم کردن یعنی معامله ای بکنه که اصلا قرار داد نامه ای نداشته باشه وسیله ای بخری دوبرابر قیمت چون بهت چاپوندن 

ولخرجی میکنه جانم الان تو رو ولخرجی کردن یا معامله بی سر دم کردن یعنی معامله ای بکنه که اصلا قرار دا ...

مگه نمی‌گی شو را کار و بار خاصی نداره پس چجوری پونصد تومنو درآورده تو یه ماه خرج کرده گل؟

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
قصد خرید یه وسیله داشتیم یه عالمه هر دو ذوقشونو داشتیم حتی جاشونم انتخاب کردیم فک کن یهو تا پول اومد ...

ااااااخ عزیزم😭😭😭😭😭😭

ناراحت نباش ابجی جان بخدا کنار هم موندن مهم هست خدا بهتون سلامتی بده و همیشه کنار هم خوشبخت بشید خدا کمکتون کنه انشالله خودتون بهترین چیزهارو میخرین گلم اصلا ناراحت نباش کاملا درکت میکنه وقتی ادم خوشحاله و ی چیزی میاد و همه چی رو خراب میکنه خیلی حس بدیه خیلی اصلا نمیشه توصیفش کرد ولی اصلا ناراحت و نا امید نباش عزیزم💖💖💖انشالله خودتون با تلاشتون از همه پولدار تر میشین و بهترین هارو میخرین