2777
2789

اون پرستاره من ماما. اونموقع یه آدم معتاد تزریقی مورفین بود که حرف میزد همه میخندیدن بوش گند بود من درستش کردم منم که بلندش کردم پول میخواست میگفت برا درمانم میخوام منم فک کردم راست میگه بماند پس نداد.همچی براش میگرفتم لباس کار ، مهر ، ماگ دفتر خوشکل و باکس شکلات و...بعدا یه جورایی فهمیدم اهل طلسم بود .یه آدم خیانتکار پررو و بی تعهد بود مثل سگ دروغ میگفت پول میدادم خرج برادرزاده شم میکرد که باهاشون تو یه خونست.هررر کاری میکرد تا پول بگیره کثافت هیچی تو چشمش نبود کل حقوقمو دستی دستی بش میدادم دلم میسوخت.از ذخترای قبل منم میگرفت زبانش بشدت ضعیفه ولی حرف که میزنه فک میکنه خیلی حالیشه اکس و نکست میگه و اصالت نداره. عذابم داد. ولشم میکردم جلوم اشک تمساح میریخت منم بار اولم بود چ میدونستم لاشیه بازی میده.خواهرشم میگفت اره حالش خوبه میایم جلو ولی همین خواهرش خیلی طعنه میزنه هروقتم بش میگفتم پسر پولمو پس بده میگفت مگه من گدام من فلانم بعد من میشدم مقصر.یه تصادف بدی کرد پلاتین خورد لگن و پاش الان استخر میره باشگاه میره پس اینهمه پول از کجا میاد. جدیدا میگه دوست دختر داره. لاشی عوضی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالاااااااا به حق ابلفضل خدا جوابشو بده😒

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

خواهشا بیشتر ازاین به خودت توهین نکن و تمومش کن اون ب خدا اعتقاد نداره اما خدا هست و مطمئنم بعدا میف ...

عزیز اون اصلا براش مهم نیست منو از دست داده. اون استفاده پولی کرده،خرش از پل گذشت الان اون اوضاعش خوبه من تو سختی افتادم

نه عزیزم رفت تا کما و برگشتالان بهتر از منه. از خودم بدم میاد کسیو نفرین کنم اما خدا اشکامو دید

تو خودتو درگیرش نکن زندگیو خودتو بساز اونم بسپار به خدا 

چو ایران نباشد تن من مباد. بدین بوم و بر زنده یک تن مباد  

اره عزیزم این طور اشخاص مشکل دارن مریض هستن چقدر بدم اومد ازش بی غیرت چندش

به خواهرش گفتم پولمو پس نداد میگه مگه من بت گفتم بدی؟ و کلی توهین. بعد به پسره گفتم خواهرت توهین میکنه گفت فدای خواهرم بشی