2777
2789
عنوان

بالاخره از تعلیقی دراومدم😕🤕

121 بازدید | 16 پست

تو این مدت کلی اتفاق افتاد با پارتنرم بحثم شد بهش گفتم تا نیای پیشم به من پیام نده و پیامات مفت برا من نمی ارزه تا خودت کنارم نباشی و فلان اونم سین زد چیزی نگفت تا فردا یا پس فرداش خودم پیام دادم گفتم من بگم پیم نده تو واقعا نباید بدی حالا من عصبی بودم یه چی گفتم

باز جواب نداد با کلی اسراز اومد ج بده گفت چی از جونم میای و خستم کردی و فلان کلی چرت پرت گفت

گفت چند وقته خیلی خستم کردی هی میگی بیا فلان اینکار کن اونکار من حالا حالا ها نمیام تهران بیکار نیستم فلان

گوشی وا میکنم حالم بد میشه با پیامات انقد غر میزنی 

گفت بهتره یه مدت حرف نزنیم یه مدت دور باشیم منم گفتم باشه خوب شدی خودت پیام بده ک الان ده روز گذشته و پیام نداده یعنی واسه همیشه رفته؟🥲

خودم پیام ندم؟

عاشقم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی واضح حرفشو زده 

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
میده نگران نباش بذار از تنهاییش لذت ببره تو هم تو این مدت خوش بگذرون

ایشالا یه مدت خیلی دعوا کردیم سر نیومدنش

قبول دارم بهشم گفتم دیگه اذیتت نمیکنم اصلا نمیگم بیا

امیدوارم سر چیزای الکی نره

عاشقم❤️

نمیدونم چرا یسری فکر میکنند با غر زدن طرفو ادم میکنندنمیدونند فقط اونو دور میکنند

خب چه کنم الان 

الانم یعنی هنوز سمتش برم پسم میزنه؟

وایسم خودش بیاد

عاشقم❤️